www.magyar-mernoki.com
HMS Industrial Networks AB

Partnerségre lépett az Ewon és az NVISO az IIoT kiberbiztonság új szintre emeléséhez

Mivel a kiberfenyegetettség szintje folyamatosan változik, a HMS Networks üzleti egységének számító Ewon az ipari távoli kapcsolatok globális vezetőjeként az NVISO kiberbiztonsági szakértővel együttműködve emeli magasabb szintre az ipari kiberbiztonságot.

Partnerségre lépett az Ewon és az NVISO az IIoT kiberbiztonság új szintre emeléséhez
Balra: Jean-Christophe Epaillard, az Ewon információbiztonsági és technológiai vezetője. Jobbra: Tim Beyens, az NVISO Offensive Security és szoftverbiztonsági szolgáltatások vezetője

Minden eddiginél fontosabb a gyárak védelme a rosszindulatú támadásokkal szemben. A HMS Networks már a következő generációs Ewon termékeket fejleszti, amelyek piacvezető, vállalkozás szintű biztonsági védelmet tesznek lehetővé. A biztonsági koncepció kulcsfontosságú eleme az NVISO kiberbiztonsági szakértővel kötött partnerség, amely segít abban, hogy az Ewon termékportfólió megakadályozza és észlelje és kibertámadásokat és erőteljesen reagáljon azokra.

Hogyan működik a partnerség?

A tipikusan az ugyanazokra a pontokra összpontosító éves audit helyett a HMS úgy döntött, hogy magasabbra teszi a mércét azáltal, hogy folyamatosan kihívások elé állítja a szakértőket, akik ettől még jobbak lesznek. Ennek megfelelően az NVISO rendszeresen megvizsgálja az Ewon rendszereket, és folyamatos visszajelzést ad a fejlesztések lehetséges módjáról. Az Ewon által évente megújított ISO 27001 tanúsítás kiegészítésével a partnerség biztosítja, hogy az Ewon termékei és szolgáltatásai mindenkor a legmagasabb szinten biztonságosak legyenek az ipari gépek távoli hozzáférésének még jobb védelme érdekében.

„Piacvezetőnek lenni több mint 300 000 csatlakoztatott géppel nagy felelősséggel jár, és ezt nem is vehetjük félvállról – jelentette ki Francis Vander Ghinst, a HMS Networks Ewon üzletágának ügyvezető igazgatója. – Ez azzal kezdődik, hogy biztosítjuk ügyfeleink adatainak és berendezéseinek biztonságát.”

Ami a partnerhálózaton keresztül már elérhető

Annak érdekében, hogy az ügyfelek maximális hasznot húzhassanak az adatokból, az Ewon megoldások egy átfogó és globális ökoszisztémát hoztak létre több mint 2 000 tapasztalt partner bevonásával, akik készek hatékony és integrált megoldások gyors létrehozására az ügyfelek igényei alapján.

További információkért látogasson el a www.ewon.biz oldalra és a tudásbázis cikkekre a www.ewon.biz/support internetes oldalon.

 


  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz