www.magyar-mernoki.com
Conrad News

Törvényi előírásoknak megfelelő fogyasztásmérők

Már elérhető a Conrad Sourcing Platformon a Siemens által gyártott Sentron7KM PAC2200 digitális teljesítménymérők.

Törvényi előírásoknak megfelelő fogyasztásmérők

7KM PAC2200 CLP teljesítménymérők rögzítik az egyes készülékek által az előírásoknak megfelelően fogyasztott villamos energia mennyiségét.

  • A saját és harmadik fél által biztosított villamos energia egyszerű és biztonságos felosztása
  • Teljesítménymérők álló üzemhez, elektromos burkolatokhoz és villamos táblákhoz
  • Bonyolult, biztonságos és költséghatékony villamosenergia-felhasználás lebontása

A reflektorfény-technológia - a folyamatos B2B marketing kampányuk részeként a Conrad Electronic minden tesztelő berendezést forgalmaz, amely összesen 25 000 terméket tartalmaz. Többek között az üzleti ügyfelek olyan közműmérőkhöz juthatnak, amelyek megfelelnek a közelmúltban törvénybe lépett villamosenergia-felhasználás lebontási követelményeinek. Annak érdekében, hogy megfeleljenek az előírásoknak, az üzleti ügyfelek választhatják a Siemens Sentron7KM PAC2200 teljesítménymérőket, amelyek a Conrad Sourcing Platformon elérhetők. A termékeket szállító B2B forgalmazó elsősorban az MRO-mérnökök és a létesítmény-vezetők számára készül tocater-re, akiknek pontosan nyomon kell követniük, hogy mennyi energiát fogyasztanak a helyszínen, szemben a külső felek számára biztosított mennyiséggel.

„A Siemens teljesítménymérői egy innovatív megoldás, amely lehetővé teszi a más feleknek áramot szállító vállalatok számára, hogy pontosan dokumentálják az e felek által elfogyasztott mennyiséget az előírásoknak megfelelően” - magyarázza SusanneStorch, a Conrad Electronic termékmenedzsment vezető szakértője. "Ez vonatkozik például a bérleményben lakók által felhasznált villamos energiára, a külső vendéglátóhelyek által üzemeltetett kávézókra és a bérelt elektromos készülékekre, például italautomatákra és informatikai hardverekre."

Azok a vállalkozások, amelyek nem saját energiát állítanak elő, az aktív energiafogyasztás (kWh) naplózására felhasználhatják a MID megfelelőségi tanúsítvánnyal ellátott villamosenergia-mérőket, például a Sentron 7KM PAC2200 MID-t (hamarosan elérhető a Conrad.de-n). A CLP által jóváhagyott berendezésekhez hasonlóan a MID-kompatibilis mérők is lehetővé teszik a villamosenergia-felhasználás összesített felosztását és éves jelentését a felhasználó típusa szerint lebontva.

Más a helyzet azoknál a vállalatoknál, amelyek saját maguk termelnek villamos energiát. Ha így áll a helyzet, a vállalkozásoknak be kell bizonyítaniuk, hogy az energiatermelés és -fogyasztás pontosan egyszerre történik, azáltal, hogy meghatározott időközönként 15 perces időközönként felveszik az aktív kWh-értékeket. A Sentron PAC2200 CLP (Certified Load Profile) megfelel ezeknek és más követelményeknek, ami ideális választás a villamosenergia-felhasználás lebontásához.

Mindkét mérőtípus lehetővé teszi a folyamatos valós, reaktív és látszólagos teljesítmény-leolvasást legfeljebb 400 V feszültség mellett a vezetékek (L-L) és a 230V (L-N) között. Alternatív megoldásként az olvasmányok hitelesített 15 perces terhelési profilmemóriában tárolhatók, amelyek elég nagyok ahhoz, hogy a két év alatt összegyűjtött adókkal kapcsolatos összes adatot tárolhassák.

A háttérvilágítású LC-kijelző biztosítja a jó képernyő-olvashatóságot gyenge megvilágítás mellett. A termékek Modbus átviteli protokollt használó LAN-interfésszel rendelkeznek, és MID-tanúsítvánnyal rendelkeznek. Az előlap IP40 besorolású. A hátsó rész besorolása IP20. A beépített mérők a II. Osztályú készülékeket jelentik.

A 6 LE széles mérők DIN-sínre szerelhető berendezések, amelyek száraz épületekben helyezkednek el helyhez kötött üzemekhez, elektromos házakhoz és biztosítéktáblákhoz. Mérete 71 mm x 108 mm x 97 mm (H x M x M), pontosan működnek -25 és 55 ° C közötti hőmérsékleten.

A Conrad által szállított Siemens villanyórákról további részletek a következő címen érhetők el: https://www.conrad.de/de/guides/technik-im-fokus/messtechnik/maintenance-repair-operations.html

www.conrad.hu

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz