www.magyar-mernoki.com
Regloplas

Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Regloplas új épülete

A Regloplas AG ragaszkodik a jövőbe vezető vízióihoz, ezért a jövő technológiai megoldásait a jelen valóságává teszi.

Ünnepélyes keretek között nyílt meg a Regloplas új épülete
Christian Eckert, vezérigazgató: „Az ünnepélyes megnyitóval valósággá vált az eddig csak a tervekben szereplő Smart Factory.”

Az ipari hőmérséklet-szabályozó egységek fejlesztésének és gyártásának egyik vezető nemzetközi cége, a Regloplas AG növekvő forgalomról számolt be az elmúlt pénzügyi évben. A termékek iránti megnövekedett kereslet következtében számos terület, például a termelés és a logisztika került nehéz helyzetbe a helyhiány miatt.

A Regloplas AG globális versenyképességének megőrzése érdekében nem lehetett tovább halogatni a telephely bővítését. A tervezett új épület hat szintes lesz és minden szint 2500 m2 alapterülettel rendelkezik majd. A létesítmény a környezetbarátabb folyamattervezés mellett az energiahatékonyság és a fenntarthatóság szempontjából is kiváló értékekkel bír majd. A terv értelmében a teljes tetőterületet fotovoltaikus elemek borítják majd, hogy a házban a lehető legtöbb energia álljon rendelkezésre.

A Regloplas munkatársai így hamarosan egy lenyűgöző, modern és nyitott munkakörnyezetet vehetnek majd birtokba. A digitalizált folyamatok integrálása nagyobb hatékonyságot eredményez, így a legmodernebb Smart Factory víziója is valósággá válhat.

Az ünnepélyes megnyitóval a cégvezetés még a koronavírus járvány idején is azt az egyértelmű üzenetet küldi, hogy a vállalat ragaszkodik a jövőbe vezető elképzeléseihez. A Flurhofstrassén található jelenlegi telephelyünket elhagyjuk és a St Gallen-ben fekvő Spühlstrassén épülő teljesen újragondolt gyárba költözünk el. Az építési munkák már megkezdődtek, a végső építési szakaszt 2022 elejére tervezik befejezni.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz