www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Új EPLAN Data Portal alkalmazás iPhone-ra és iPad-re

Hogyan lehetséges a cserealkatrészek kiválasztása közvetlenül a berendezés mellől meghibásodás, vagy karbantartás esetén? Az iTunes Store-ban immáron két nyelven elérhető új EPLAN Data Portal alkalmazás a portálon megtalálható több mint 230.000 alkatrész mobil eszközön történő online elérését, az alkatrészek közötti keresést és kiválasztást teszi lehetővé a felhasználók számára. A kiválasztott adatok az intelligens kosárból beilleszthetőek az eredeti EPLAN projektbe, amennyiben az ügyfél rendelkezik szoftver követési szerződéssel.

Új EPLAN Data Portal alkalmazás iPhone-ra és iPad-re
1. kép: EPLAN Data Portal alkalmazás

Miután a termelési folyamat egyre rugalmassabbá válik - egyre inkább elterjednek az iPad-re és okostelefonokra írt mobil alkalmazások is. Az EPLAN iPhone-ra és iPad-re írt ingyenes Data Portal alkalmazás  nagy sikerrel debütált a Hannoveri Vásáron. A szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy  mobil platformon, vagyis közvetlenül a gépek, berendezések mellől  keressék ki a szükséges alkatrészeket karbantartás, vagy javítás céljából. Széleskörű szűrési lehetőségek segítik a komponensek gyorsabb és egyszerűbb megtalálását. Ha alkatrészeket kell cserélni, akkor azok közvetlenül a «helyszínen» kiválaszhatók. Ha egy gyártó eltávolította az elemet a kínálatból, a helyettesítő termék gyorsan és egyszerűen megtalálható. Miután a termék már a kosárban van, onnan közvetlenül az EPLAN projektbe továbbítható, ami biztosítja, hogy a dokumentáció a gép «beépített» állapotát tükrözi és minden logikusan összeillik. A berendezési és projektdokumentáció készítés ezáltal következetessé és zökkenőmentessé válik.
 
Rendkívül kényelmes konfiguráció

Az alkatrészadatok jelentős hozzáadott értéket nyújtanak már a beállítások során is: a kereskedelmi adatokon kívül az EPLAN Data Portal logikai információkat is tartalmaz, pl. kapcsolószekrény makrókat és 3D makrókat kapcsolószekrények tervezéséhez. Az alkalmazás felhasználói számára egy lényeges előny a 3D megjelenítő, amellyel az alkatrész minden oldalról kényelmesen megtekinthető az érintőképernyőn. A mérnökök optimális vizuális támogatást kapnak a kapcsolószekrénybe történő beépítéshez, ami nagyon hatékony tervezési folyamatot és extra felhasználóbarát jelleget eredményez.

Előnyök a gyártók számára

Az új alkalmazás az alkatrészgyártók számára is tartogat előnyöket. Az értékesítők közvetlenül hozzáférhetnek a gyártói adatokhoz és kiemelve a legfontosabb tulajdonságokat tovább ajánlhatják azokat az ügyfelek számára. A komponensekbe beépített valós projekt adatok, pl. rendelési információk, grafikus megjelenítések és további részletes, EPLAN formátumban elmentett hagyományos információk  minden érintett számára előnyösek: verhetetlen  kereskedelmi érv a gyártók  számára, és tökéletes minőségű, magas színvonalú mérnöki adatbázis elérési lehetőség a felhasználóknak. 
 
Az EPLAN és a mobil alkalmazások - a történet folytatódik

Az EPLAN két évvel ezelőtt mutatta be első mobil alkalmazását. Az EPLAN Info Center alkalmazás és a saját kiadású EPLAN magazinhoz írt EPLANET alkalmazás már két nyelven érhető el Apple és Android platformokon, a német szakemberek pedig folyamatosan további alkalmazásokat fejlesztenek. A felhasználók újabb technikai előrelépésekre számíthatnak a «Mobil alkalmazások» terén.
 
További információ: www.eplan.hu

Új EPLAN Data Portal alkalmazás iPhone-ra és iPad-re

2. kép: Számos gyártó készüléke kiválaszható  a projekthez az EPLAN Data Portal alkalmazás segítségével

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz