www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Eplan EEC One: új verzió, új nyelvek

Az «Intergáció az iparban» mottó alapján az EPLAN Engineering Center One (EEC One) új verziója nem csupán arra képes, hogy átívelje az egyes szakterületek közötti határokat. Az EEC One többnyelvű funkcionalitása révén arra hivatott, hogy országhatárokon átlépve nemzetközi szintű automatizálási feladatokat támogasson. Az EEC One egyetlen gombnyomásra generál kapcsolási rajzokat és fluid terveket - most már orosz és kínai nyelveken is.

Eplan EEC One: új verzió, új nyelvek
Képek: Az EEC One többnyelvű funkcionalitása révén  országhatárokon átívelő nemzetközi szintű automatizálási folyamatokat valósít meg. 

Az új fejlesztés még tökéletesebben illeszkedik  az EPLAN Platformba, és a négy új nyelv által lehetővé válik a nemzetközi piac  felé történő orientálódás is.  Az Eplan Platformba történő integráció  további értékkészletekkel, változatokkal és szkriptekkel bővült. A felhasználók a jövőben az EPLAN Platform cikk adatbázisát közvetlenül az EEC One-ból is elérhetik. A kiválasztott alkatrészek és azok tulajdonságai bekerültek közvetlenül az EEC One rendszerbe, további automatizálási célokra történő felhasználás érdekében. Az előnyök egyértelműek: növekvő automatizáltság a kapcsolási rajzok generálásában, csökkenő kézi adatbevitel és alacsonyabb hibaszint, valamint optimalizált, felhasználóbarát működés. Az új verzió természetesen támogatja a jelenlegi EPLAN Platform 2.2 verziót. 

Automatizálás kompatibilis ábrázolással
Az USA-ban tevékenykedő vállalatoknak a rendszereiket és létesítményeiket nem csak az IEC szabványoknak megfelelően kellkialakítaniuk, de a létra technológia hatékony elsajátítására is szükségük van. Az EEC One új verziója ennek a tipikusan amerikai szabványnak megfelelően generálja a kapcsolási rajzokat. Az IEC és a létradiagram közötti egyszerű váltás már csak ráadás. Az EEC One rendszeren belüli beállításától függően a tervek automatikusan generálódnak vagy IEC szabvány, vagy létra technológia alapján. Az igazi gyakorlati előny abban rejlik, hogy a különböző célpiacokat egyetlen adatforrásból szolgálhatjuk ki. 

Sokoldalú hozzáférés - jelenleg hat nyelven
A négy új nyelv (francia, spanyol, orosz és kínai) által az EEC One már valóban megfelel a nemzetközi piac előírásainak. Az EPLAN Platformmal történő együttműködés során az új  nyelvterületeken a tervezők automatikusan a saját nyelvükön generálhatják a projektjeiket. Ezzel lekűzdhetők a nyelvi akadályok és javul a hatékonyság. A  nemzetközi piacon működő cégek nagyra értékelik az új fejlesztést - az EPLAN Engineering Center One (EEC One) egyetlen év alatt meghódította a piacot Németországban és az angol nyelvterületen.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz