www.magyar-mernoki.com
BRADY

Oktatófilm a kizárási/kitáblázási (LO/TO) műveletek legjobb gyakorlatairól a balesetek csökkentése érdekében

A Brady Corporation, az ipari biztonsági megoldások globális szállítója moduláris oktatófilmet készített a kizárási/kitáblázási műveletekről. A film a biztonsági vezetők és a veszélyes berendezések környezetében dolgozó alkalmazottak tájékoztatására és képzésére szolgál. A kizárási/kitáblázási műveletek legjobb gyakorlatairól szóló oktatófilm több mint 10 nyelven áll rendelkezésre.

Oktatófilm a kizárási/kitáblázási (LO/TO) műveletek legjobb gyakorlatairól a balesetek csökkentése érdekében
Képzés az Ön nyelvén
A biztonsági eljárások igazi erőssége azok elfogadottsága és gyakorlatiassága. A balesetek száma is csökkenthető, ha az emberek képesek és hajlandóak követni a biztonsági eljárást. Ennek fontossága miatt készítette el a Brady Corporation a kizárási/kitáblázási műveletek legjobb gyakorlatairól szóló oktatófilmjét brit angol, amerikai angol, francia, kanadai francia, német, spanyol, olasz, holland, lengyel, portugál, török, orosz és kínai nyelven. Az oktatófilm a későbbiekben további nyelveken is elérhető lesz a vevői igények alapján.

A kizárási/kitáblázási oktatófilm minden nyelven a különböző kizárási/kitáblázási eszközök helyes használatát mutatja be a balesetek és halálesetek megelőzése érdekében. A film bemutatja, hogy kicsi, logikus, szinte könnyed lépések is nagymértékben javíthatják a munkavállalói biztonságot. Az oktatófilm egyes moduljai igény szerint felvehetőek, vagy eltávolíthatóak.

Kizárás/Kitáblázás
Világszerte minden nap több millió munkavállaló van kitéve veszélyes berendezéseknek. Ezernyi elkerülhető sérülés és haláleset abból következik, hogy a berendezést nem biztonságosan feszültségmentesítették szervizelés előtt.

A kizárás/kitáblázás egy biztonsági eljárás a veszélyes gépek megfelelően zárásához és annak biztosításához, hogy az ne indulhasson újra a karbantartás vagy szervizelési munka befejezése előtt. A megfelelő kizáró eszköz használatával együtt járó kizárás/kitáblázás általában lezárja a készüléket vagy az áramforrást és kizárja a karbantartott eszköz váratlan energia alá kerülését. Az eljárás megköveteli, hogy a lezárt eszközre címke is kerüljön, amely jelzi, hogy azt tilos bekapcsolni.

A cél a nulla
A kizáró eszközök és a kizárási/kitáblázási műveletek legjobb gyakorlatairól szóló oktatófilm hasznos eszköz lehet a karbantartás és szervizelés alatti balesetek, vagy kockázatok számának csökkentése érdekében. Az elektromos, mechanikus vagy hidraulikus energiaforrás lezárásával a szervizelt gép sokkal biztonságosabb. Az energiaforrás csak akkor kapcsolható be újra, ha a karbantartást végző utolsó munkavállaló is levette saját lakatját. Ez hatékonyan ösztönzi a karbantartó munkásokat saját egyéni biztonságuk növelésére és teszi a kizárást/kitáblázást bármely iparágban megbízható szövetségessé a balesetek, vagy kockázatok számának csökkentése terén.

Tekintse meg a kizárási/kitáblázási műveletek legjobb gyakorlatairól szóló oktatófilm ingyenes trailerét a www.bradyeurope.com/lotomovie oldalon!

További információkért kérem, írjon az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címre.

Oktatófilm a kizárási/kitáblázási (LO/TO) műveletek legjobb gyakorlatairól a balesetek csökkentése érdekében
Oktatófilm a kizárási/kitáblázási (LO/TO) műveletek legjobb gyakorlatairól a balesetek csökkentése érdekében

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz