www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Fejlesztések a folyamatoknál használt interfészekhez

A termelési folyamat robbanásvédelme olyan komplex témakör, amely mély tudást és tapasztalatot igényel. A Pepperl + Fuchs mindezzel, ill. megbízható, magas technológiai színvonalú termékekkel és az egyes projektek szoros támogatási képességével rendelkezik, az első értékeléstől egészen a működőképes megoldás leszállításáig.

Fejlesztések a folyamatoknál használt interfészekhez
1. kép: MC7802_20260_02 - Kapcsolószekrény K-és H-szériás belső biztonsági gátakkal, LB távoli I/O rendszerrel és FieldConnex® tápegységgel

Belső biztonság, fokozott biztonság, nyomás, beágyazottság, nyomásálló házak, vagy portöltő – robbanásveszélyes területek kezelése során elengedhetetlen a védelmi módszerek, tanúsítványok és a vonatkozó szabványok nagyon mély ismerete különösen azért, mert az utóbbi régiónként változhat. Még a termelési folyamatok üzemeltetőinek is lehetnek saját speciális védelmi előírásaik és legjobb gyakorlataik.

Robbanásvédelmi szakemberekből és mérnökökből álló világméretű hálózatunk és tudásadatbázis képzésében szerzett több mint 60 éves tapasztalatunk révén vált a Pepperl + Fuchs a robbanásvédelem egyik vezető vállalkozásává. Az üzemeltetőkkel kialakított szoros kapcsolat hozta meg számunkra a technológiai éllovas szerepét. Egy közelmúltbeli példa erre a DART, mint a belső biztonság felé vezető újabb lépcsőfok feltalálása. A FieldConnex® termékcsaládon belül már több DART terepi busz modul áll rendelkezésre, de folyamatosan elérhetővé válnak a távoli I/O rendszerekkel és belső biztonsági gátakkal rendelkező új fejlesztések is.

Annak érdekében, hogy a felhasználók és a mérnökök számára iránymutatást adjunk a szabályok, követelmények és termékajánlatok által alkotott labirintusban, szakembereink rendszeresen tartanak képzéseket a robbanásvédelmi elvekről. A Mérnöki Megoldásközpontokban dolgozó projektmérnökeink világ minden részén kínálnak konzultációt és támogatást az egyes építési projektekhez, így kerülve még egy lépéssel közelebb magához a folyamatokhoz. A felhasználókkal történő szoros együttműködés a követelmények tüzetes kiértékelését eredményezi, amit az előírások részletes leírása és a tervezési javaslatok követnek. Nem számít, hogy az automatizálási rendszer belső biztonsági gátakon, távoli I/O rendszerekkel működő jelátvitelen, vagy teljesen digitális busz topológián alapszik, a tapasztalt projektmérnökök megtalálják a felhasználók igényeihez legjobban illeszkedő megoldást. Az átfogó Pepperl + Fuchs portfólióból kiválasztott modulok hely- és költséghatékony dobozba történő telepítését, valamint - ha szükséges - a harmadik féltől származó összetevők integrációját képzett technikusok végzik a Pepperl + Fuchs összeszerelő műhelyeiben. Alapos vizsgálat, valamint teljes tanúsítási és dokumentációs folyamat után a rendszer kész arra, hogy szerepet vállaljon a gyártásban. Amennyiben érdeklik a legmodernebb CAPEX hatékony robbanásvédelmi megoldások, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

www.pepperl-fuchs.com/enclosure-solutions

Dióhéjban:

• Kapcsolószekrények és dobozok robbanásvédelemhez
• Tanácsadás, projekttervezés és gyártás
• Projekttámogatás világszerte
• Személyre szabott megoldások minden üzemi követelményre

Fejlesztések a folyamatoknál használt interfészekhez

2. kép: 96_1271_04 - Távoli I/O FB rendszerek és elosztószekrények rozsdamentes acél dobozban 1-es zónához

Fejlesztések a folyamatoknál használt interfészekhez

3. kép: MC4772_23021_02 - FieldConnex® FieldBarrier és Valve Coupler GRP dobozban, mágnesszelepek terepi busz-rendszerhez történő csatlakoztatásához 1-es zónában

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz