www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

Hozzájárulásunk az egészségügyi ellátáshoz

A koronavírus járvány globálisan megnövelte az orvostechnikai eszközök, különösen a szellőzés- és labortechnika iránti igényt. A FAULHABER hajtásrendszerei jelentős mértékben jűrulnak hozzá a napjainkban létfontosságú alkalmazásokban használt berendezések megbízható működésének biztosításához. A vállalat mindent megtesz a szállítások és a támogatás biztosítása érdekében. A cég munkavállalóinak egészsége ugyanakkor kiemelt prioritást élvez!

Hozzájárulásunk az egészségügyi ellátáshoz
Automatizált laboratóriumi analízis FAULHABER

A hajtőművek iránti kereslet – különösen az egészségügyi- és labortechnikában, például a ventilátorokhoz, a testhőmérséklet méréséhez és az automatizált mintaelemzéshez használt infravörös kamerákhoz, valamint a laboratóriumi rendszerekhez – jelentősen növekszik. A FAULHABER folyamatosan figyelemmel kíséri az aktuális helyzetet, és mindent megtesz annak érdekében, hogy a koronavírus járvány idején is fenntartsa a normálisan működést és ügyfeleit továbbra is képes legyen hajtásrendszerekkel kiszolgálni.

Munkatársaink egészsége kiemelt fontosságú! Gyártóhelyeinken a beérkezett megrendelések teljesítése a lehető legnagyobb biztonsági intézkedések betartása mellett zajlik. A helyzethez igazított műszakbeosztás minimalizálja a gyártás megszakításának kockázatát. A közös helyiségekre – például az étkezdére, a konyhákra vagy a pihenőszobákra – vonatkozó korlátozások, valamint a személyes találkozók helyett bevezetett virtuális megbeszélések tovább csökkentik a kockázatot. Sok FAULHABER alkalmazott jelenleg nagyrészt otthonról dolgozik. Ügyfeleink és üzleti partnereink azonban telefonon vagy e-mailben bármikor felvehetik velünk a kapcsolatot.


Hozzájárulásunk az egészségügyi ellátáshoz
Rendkívül dinamikus DC motorok a pontos és megbízható mérési adatok kimutatásához FAULHABER

Mindezen intézkedések célja alkalmazottaink védelme, valamint a gyártási és üzemeltetési tevékenységek fenntartása, biztosítva ezáltal a kritikus egészségügyi berendezések folyamatos szállítását és támogatását.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz