www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco QC moduláris szerszámbefogó egyszerűbbé teszi a hosszesztergagépes megmunkálást

A Seco Tools bemutatott egy olyan moduláris szerszámbefogó rendszert, amelnyek segítségével növelhető a hosszesztergagépes megmunkálás termelékenysége. A rendszer gyors, egyszerű és megismételhető lapkacserét és szerszámcserét tesz lehetővé a szűk gépi megmunkálási területen kívül. A QC szerszámbefogók emellett Seco Jetstream Tooling® és Jetstream Tooling® Duo technológiával is rendelkeznek az optimális forgácskezelés, kiváló minőségű felület és hosszabb szerszámélettartam érdekében.

A Seco QC moduláris szerszámbefogó egyszerűbbé teszi a hosszesztergagépes megmunkálást

 A használat megkönnyítése érdekében a Seco QC moduláris szerszámbefogó jóvoltából a felhasználók a forgácsolófejet a lapkákkal együtt egy egységként eltávolíthatják, gyorsan kicserélhetik a lapkákat, majd visszaszerelhetik az egységet. A rendszer a hatékonyság további növelése érdekében arra is alkalmas, hogy a gyártó a forgácsolófejet a lapkákkal együtt egy előkészített másik szettre cserélje. A QC forgácsolófej emellett dupla keményfém csapos kialakítású a lapkák pontos, konzisztens és biztos rögzítése és cseréje érdekében.

A Seco Jetstream Tooling® technológia precízen irányítja a nagynyomású hűtőanyagot a QC szerszámbefogón át a forgácsolási zónába. A számos forgácsolófejhez választható Seco Jetstream Tooling® Duo funkció egy további hűtőcsatornával is rendelkezik a befogó alján. A második hűtőcsatorna a még sokoldalúbb megmunkáláshoz szükség esetén kikapcsolható.

Az új QC szerszámbefogók általános ISO esztergáláshoz, MDT-hez, menetkészítéshez és leszúráshoz való forgácsolófejekkel rendelkeznek. Szárak 1010 mm, 1212 mm és 1616 mm metrikus, valamint 0375", 050" és 0635” colos méretben kaphatók. A QC moduláris szerszámbefogókkal kapcsolatos további tájékoztatásért vegye fel a kapcsolatot a helyi Seco-képviselettel, vagy látogassa meg a QC szerszámbefogó termékeink weboldalát.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 15 000+ IMP követőhöz