www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

LB/FB rendszer: helytakarékos távoli I/O

A Pepperl + Fuchs bizonyított LB/FB rendszerének nagyszámú I/O modulja a lehető legnagyobb fokú rugalmasságot és számos alkalmazási lehetőséget tesz lehetővé. Többcsatornás képessége ezen kívül nagy csomagsűrűséget enged. Ez a csomagsűrűség az új analóg bemeneti/kimeneti modulok kifejlesztésével még tovább nőtt.

LB/FB rendszer: helytakarékos távoli I/O
Megnövelt csomagsűrűség

Az új I/O modulok akár négy analóg bemenetet és kimenetet tartalmaznak, ráadásul vékonyabb, mindössze 20 mm széles kivitelben a korábbi 40 mm helyett. A kisebb méret megduplázza a csomagsűrűséget, így válnak a távoli I/O állomások költséghatékonyabbá. A Pepperl + Fuchs az energiaellátás javításával volt képes csökkenteni a méretet, ami jelentősen csökkenti az energiaveszteséget is. A vezérlőszekrényben felhalmozódó hő nem lépi túl a normál szintet, így a környezeti feltételek nem befolyásolják hátrányosan a megbízhatóságot és a modulok élettartamát. Az régi modulok a konfiguráció változtatása nélkül cserélhetőek az újakkal.

Megnövelt funkcionalitás

Továbbfejlesztett funkció az új modulok minden egyes bemenetéhez és kimenetéhez tartozó diagnosztikai LED. Diagnosztikai célokra a megfelelő bemenet és kimenet állapot közvetlenül leolvasható. A HART kommunikációs interfészt áttervezték és még robusztusabb kialakítást kapott.

Egy mindenkiért

Az új modulok mellett egy rendkívül rugalmas, analóg és digitális I/O-val rendelkező modul is elérhető. Ez a modul lehetővé teszi 2-vezetékes távadók, alacsony fogyasztású szolenoidok, arányos szelepek és mechanikus kapcsolatok kezelését. A konfiguráció az alkalmazásnak megfelelően állítható be és a fehér LED jelzi ki. Ezen kívül diagnosztikai LED jelzi minden bemenet és kimenet állapotát.

1. Ábra: Univerzális modul négy analóg, vagy digitális bemenettel és kimenettel

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz