www.magyar-mernoki.com
EPLAN

EPLAN Fluid: több mint 1000 hidraulikus makró

Egy új, átfogó hidraulikus adatbázis íveli át mostantól a szakadékot a fluid és a gépészeti tervezés között. Az EPLAN Fluid több mint 1000 új, hidraulikus makrója segítségével gyorsabban és egyszerűbben készül el a komplex dokumentáció.

EPLAN Fluid: több mint 1000 hidraulikus makró
A fluid- és elektrotechnika közös technológiai dokumentációjával együtt járó előnyök köztudottak, azonban ha vetünk egy pillantást a hidraulikára, még több több lehetőség nyílik meg. Mindenek előtt az EPLAN Fluid 2.0 már önmagában is egy több, mint 1000 hidraulikus makrót tartalmazó, átfogó "fluid adatcsomagot" kínál a felhasználók számára. A CAE funkcionalitás és az új makrók kombinációja egyedülálló előnyöket biztosít a hidraulikus tervezők számára, különösen a gépipar területén. Ez a kombináció a jelenlegi szabványoknak megfelelő, magas színvonalú grafikai dokumentációt és a csatlakozólemezek, hidraulikus egységek, "szendvics-elrendezések" moduláris rendszerét garantálja. Milyen technikai adatokat tartalmazzon a hidraulika kapcsolási rajz? Milyen nyomáskapcsoló beállításokra van szükség és hogyan ábrázoljuk azokat a legmegfelelőbben a kapcsolási rajzon? Az EPLAN Fluid ideális megoldást kínál a kiváló minőségű dokumentáció elkészítéséhez a különböző makrók, nyomáskapcsolók és a kapcsolódó adattáblák kombinációja révén.

Perspektíva: forgatás és tükrözés
Az új makrók mindegyike a fluid elemek intelligens forgathatóságának és tükrözhetőségének függvényében készült, megfelelve az EPLAN Fluid következő verziója által kínált funkciónak. Háttér: a kapcsolási rajzon gyakran van szükség annak ábrázolására, hogy a hengerek ellentétes irányba mozognak, és ennek megfelelően irányítják őket. Ideális esetben a felhasználó csak a kapcsolók felét tervezi meg és a forgatás és tükrözés új kényelmi funkcióival egészíti ki a dokumentációt. A makrók kiváló segítséget jelentenek a felhasználók és a rendszergazdák számára.

Intelligens makrók
A tápegységek szűrők és szivattyú/motor kombinációk nagy változatossága miatt olyan dokumentációt kapunk, amely csak a részletekben különbözik. A különböző EPLAN technológiák, mint például a variáns technológia és projekt lehetőségek segítségével olyan intelligens makrókat hozhatunk létre, amelyekkel azonnal változtatható a fluid terv. A moduláris rendszerrel könnyen megteremthetők a kollektív csatlakozólemezek különböző változatai. Ezzel gyorsan összeilleszthetők az egyes szakaszok.

A gyártók számára érdekes
A makrógyűjtemény ideális kiindulópont a hidraulikai ipar alkatrészgyártói számára. Az alkatrész adatokat a Data Portal segítségével könnyedén elérhetővé tehetik. Míg az EPLAN Fluid semleges makrói különböző gyártók által használhatóak, az Eplan Data Portal kapcsolási jel adatai egy adott gyártóhoz kapcsolódnak és a további dokumentumokkal, például a műszaki adatlapokkal, kapcsolási jel fotókkal, ill. 2D és 3D adatokkal kombinálva szilárd tervezési alapot adnak.

Hidraulikus makrók.jpeg: Az EPLAN Fluid új hidraulikus makrói segítségével gyors, áttekinthető dokumentációt kapunk.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz