www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Haluk Menderes az EPLAN új értékesítési és marketing igazgatója

Új tag csatlakozott az EPLAN Software & Service igazgatóságához Haluk Menderes 2011. július 1-jén veszi át az EPLAN értékesítési és marketing igazgatói feladatait, Hans Hässig utódaként. Az igazgatótanács elnökével, Maximilian Brandl-lal együtt alakítják majd a műszaki megoldásokra alapított cég jövőjét.

Haluk Menderes az EPLAN új értékesítési és marketing igazgatója
"Nagyon várom ezt az új kihívást", jelentette ki Haluk Menderes. "Az EPLAN innovációkban rejlő erőssége és a nemzetközi piacon található számtalan lehetőség nagy kihívást jelentenek számomra." Azt a célt tűzte ki maga elé, hogy nemzetközi szinten tovább fejlessze az EPLAN éllovas pozícióját és növelje a cég piaci részesedését a globális mérnöki környezetben. Menderes meg van győződve arról, hogy "műszaki megoldásaink hosszú távon képesek az ügyfeleknél zajló folyamatokat optimalizálni, növelve ezzel a termelékenységet, és támogatva az innovációkat."

Haluk Menderes korábban az ESI Csoport értékesítésért és marketingért felelős ügyvezető alelnöke volt. Az üzleti szoftverek és szakmai szolgáltatások - különösen a szimulált és a virtuális prototípus készítés - terén szerzett hatalmas tapasztalata számos lehetőséget hordoz az Eplan terjeszkedéséhez. Az ESI, az MSC.Software és a Marc Analysis Research Corporation által rábízott területek mind nemzetközi figyelmet és hozzáértést kívántak meg. Szándéka szerint EPLAN globális terjeszkedésének is motorja kíván lenni.

Menderes több évet töltött el az MBB és az IABG (Német Űrkutatási Intézet) műszaki osztályain, mint légiközlekedési és űrhajózási mérnök. Ennek eredményeképpen minden üzleti szektor iránt jól tájékozott - a klasszikus tervezési osztálytól a felső vezetésig.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz