www.magyar-mernoki.com
Jetter

Grafikus HMI zord működési környezethez

A ludwigsburgi székhelyű, automatizálásra specializálódott cég, a Jetter AG új, kifejezetten zord működési környezetre kifejlesztett HMI-t dobott piacra JVM-407 típusszámmal.

Grafikus HMI zord működési környezethez
Az új HMI járművek és mobil gépek, pl. közösségi és kommunális járművek, mezőgazdasági és erdőgazdasági járművek, ill. építőipari gépek irányítására, beállítására és működtetésére használható. A készülék minden szükséges, a hőmérsékletre, ütésre, rezgésre, elektromágneses összeférhetőségre, víz-, ill. porállóságra vonatkozó védelmi követelménynek megfelel. A billentyűzet éjszakai használatát háttérvilágítás segíti. A kijelző fényereje és a billentyűk megvilágítása az igények szerint változtatható. Egy beépített csipogó ad figyelmeztető, vagy megerősítő hangjeleket a felhasználó számára. A 12 és 24 V-os névleges feszültségen működő készülékkel akár 16 digitális input beolvasható. A 3A digitális output késleltetett utasítás végrehajtást is engedélyez. A PAL, vagy NTSC szabvány kompatibilis videó bemenet tolatókamera-kapcsolatot tesz lehetővé. A JVM-407 három, egymástól független CAN-BUSZ rendszere a távoli perifériális eszközökkel való kommunikációs lehetőséget teremti meg.

A HMI a Jetter alkalmazásokhoz egy, a JETSym STX magas szintű programozási nyelven írt interpretert is tartalmaz, ezáltal kis-, ill. közepes méretű alkalmazások vezérlői feladataihoz is használható.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz