www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco új menetkészítő anyaga kiválóan teljesít a kritikus alkatrészeken végzett alkalmazások terén

A Seco Tools új TTP2050 menetlapkájának fejlett bevonata és geometriája hatékony, biztonságos és stabil teljesítményt nyújt, az eredményes forgácskezelés jóvoltából pedig nem károsítják a forgácsok a kritikus alkatrészeket a termelés végső fázisában.

A Seco új menetkészítő anyaga kiválóan teljesít a kritikus alkatrészeken végzett alkalmazások terén
 HQ_IMG_JETI_Conversion_Family_20187000.jpg

A TTP2050 minőség váltakozva felvitt titán-alumínium nitrid (TiAlN) és titán-szilícium-nitrid (TiSiN) nano-laminált PVD bevonata megadja azt a rendkívüli kopásállóságot, amit az öntöttvasak, szerszámacélok, korrózióálló acélok és egyéb nehezen megmunkálható acélok igényelnek. Ez az összetétel meghaladja a menetkészítési műveletekben gyakran használt általános célú bevonatok képességeit, míg a TTP2050 lapka geometriája megbízható teljesítményt nyújt az ilyen anyagok intenzívebb gyártásához.

A TTP2050 menetlapka 44 különböző profillal kapható –A geometriában, 11 mm-es és 16 mm-es (0,433" és 0,650") méretben. Az új lapkával belső és külső menet is készíthető az összes szabványos, általános menetprofillal.

Ha további információra van szüksége az TTP2050 menetlapkákkal kapcsolatban, keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el az TTP2050 menetlapkák termékoldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz