www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Az Asset Tracker figyelmét semmi sem kerüli el

A Neoception Asset Tracker felhőalapú felügyeletet kínál a gyártóberendezések számára. A Pepperl+Fuchs IDENTControl rendszerének RFID olvasói egy címkét használnak azon eszközök azonosítására, amelyek objektum-specifikus információi egy átjárón keresztül kerülnek továbbításra a Neoception Cloud-ba, ahol az adatok bármikor megtekinthetők. Ezáltal részletesebb összkép nyerhető, ami megkönnyíti a gyártási folyamatok tervezését.

Az Asset Tracker figyelmét semmi sem kerüli el
Az RFID olvasófejek adatai az IoT átjárón keresztül kerülnek a Neoception felhőbe, ahonnan bármikor elérhetők.

Az egyes alkatrészek ciklusszáma a gyártás során RFID-n keresztül határozhatók meg, pontosabb áttekintést adva az aktuális üzemkihasználtságról. Az általános, felhőalapú RFID megoldás a karbantartást igénylő gyártóberendezések széles körének felügyeletét teszi lehetővé. A megoldás a magas szintű megbízhatóság és autonóm működés mellett számos más előnnyel is rendelkezik.

A Pepperl+Fuchs IDENTControl rendszerének RFID olvasói egy címkét használnak azon eszközök azonosítására, amelyek objektum-specifikus információi a Neoception Cloud átjáróba kerülnek. A szolgáltatás felhasználója bármikor és bárhonnan megtekintheti a felhőben tárolt adatokat. Az intuitív felhasználói felületen különböző paraméterek állíthatók be az eszközök konfigurálásához és az értesítések kezeléséhez.

A rendszer rendkívül rugalmasan testreszabható, ami azt jelenti, hogy tökéletesen illeszkedik az egyes gyártók speciális követelményeihez. Például meghatározhatunk egy küszöbértéket azon ciklusszámhoz, amelyeket az eszközök teljesíthetnek, mielőtt a szolgáltatás értesítést generálna. Ez megkönnyíti az eszköz karbantartásának megtervezését és megakadályozza a meghibásodásokból eredő károkat. Lehetőség van arra is, hogy a rendszerbe több gyártósort integráljunk. A felhasználó állapot lekérdezéseket hozhat létre, vagy címkéket párosíthat, vagy választhat el a Neoception felhő kezelőfelületén található objektumokra vonatkozóan.
 

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz