www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

A Walsall termékek integrációjával bővül a portfolió

A Pepperl+Fuchs rendszerekhez és megoldásokhoz tartozó egyik legfontosabb célkitűzése az, hogy minél gyorsabb választ adjon a robbanásveszélyes környezetekhez tartozó automatizálási megoldások iránt támasztott vevői igényeknek. A Walsall Ltd. felvásárlásával a Pepperl+Fuchs egy lépéssel közelebb került hőn áhított céljához.

A Walsall termékek integrációjával bővül a portfolió
A Pepperl+Fuchs hagyományos interfész technológiája, Remote I/O rendszerei, fieldbusz elemei alkotják a vezérlőszekrényektől a terepi elosztókig terjedő ügyfélorientált megoldásokat. A műszaki csapat a kezdeti ajánlatkéréstől a megvalósításon és összeszerelésen át az ügyfél általi műszaki átvételig a projekt teljes időtartamán át végigkíséri a folyamatot.

A Pepperl+Fuchs GmbH az általa kínált megoldások bővítése érdekében felvásárolta a Walsall Ltd.-t 2009 decemberében. A cég robbanásveszélyes környezetekben használható elektromechanikai termékek fejlesztője és gyártója. Fő termékei a széles skálán mozgó elektromos berendezéshez használható gyújtószikra-mentes (Ex i), fokozott biztonságú (Ex e) és nyomásálló (Ex d) védelemmel, illetve az ezeket igazoló szükséges tanúsításokkal rendelkező csatlakozó és elosztó dobozok. Számos termék kombinálható és általuk komplexebb rendszerek hozhatók létre. A csatlakozó és elosztó dobozok széles, robbanásveszélyes környezetbe való telepítéshez tanúsított anyagválasztékban állnak rendelkezésre. A Walsall robbanásveszélyes környezetben használatos világító-, jelző- és vészleállító berendezéseket, installációs kiegészítőket, tartozékokat is gyárt.

A szélesebb termékskála lehetővé teszi a Pepperl+Fuchs számára az átfogóbb, ügyfélre szabott megoldások kínálatát, amelyek hatékonyabban teljesítik a vevők projekt követelményeit. További információkért kérem forduljon a Pepperl+Fuchs képviseletekhez.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz