www.magyar-mernoki.com
HMS Industrial Networks AB

A CompoNetTM csatlakozott a HMS Anybus® CompactComTM termékcsaládjához

A beágyazott kommunikációs modul a fejlesztési erőforrásokat 70%-kal mérsékli, lerövidíti a piacra kerülési időt és minimalizálja a fejlesztési kockázatokat.

A CompoNetTM csatlakozott a HMS Anybus® CompactComTM termékcsaládjához
A HMS Industrial Networks piacra dobta beágyazott kommunikációs modulját CompoNet néven, ami az Anybus CompactCom (Anybus-CC) család legújabb tagja. A CompoNet modul megjelenésével vált teljessé a HMS CIPTM-et (Common Industrial Protocol) használó hálózata.

Az új Anybus-CC lehetővé teszi a készülékgyártók számára, hogy automata készülékeiket gyorsan és könnyen csatlakoztassák a CompoNetTM-hez. A készre gyártott eszköz a fejlesztési erőforrásokat 70%-kal mérsékli, lerövidíti a piacra kerülési időt és minimalizálja a fejlesztési kockázatokat. Az Anybus-CC egy 18 fieldbuszt és ipari Ethernet technológiát támogató felcserélhető plug-in kommunikációs modulcsalád. Minden modul biztonságos, kb. kompakt flash kártya méretű házban helyezkedik el. A modul lelke a HMS NP30 mikroprocesszor. Az Anybus-CC CompoNetTM funkciókra vonatkozó moduljának hardver és szoftver alkalmazói interfésze ugyanolyan, mint más Anybus-CC modulnak, így az új modul teljes mértékben felcserélhető más aktív Anybus-CC CompoNetTM.

A CompoNetTM a felhasználók számára a gyártáshoz és a vállalkozás más részeihez való kapcsolódást elősegítő kicsi, gyors gépek, ill. CIPTM hálózat szolgáltatás bitszintű ellenőrzését teszi lehetővé. A CIP Networks (DeviceNetTM, ControlNetTM és EtherNet/IPTM) család tagjaként a CompoNet teljesíti a nagyszámú szenzort és aktuátort magukba foglaló alkalmazások által támasztott, a nagysebességű kommunikációra és a konfigurálhatóságra vonatkozó követelményeket, megfejelve mindezt a hatékony konstrukcióval, egyszerű beállítással és magas rendelkezésre állással – mindezt egy hálózaton belül.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz