www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco új Power Milling befogókkal javít a szerszámok teljesítményén

A Seco Tools bemutatja új Power Milling befogóit, melyek a maximális marási teljesítmény érdekében a befogási erőt és átvihető nyomatékot a hidraulikus, valamint zsugorkötéses befogókéhoz hasonló szinten biztosítják. A Power Milling befogók nagyobb alkalmazási rugalmasságot és költséghatékonyságot nyújtanak, miközben segítik csökkenteni a műhelyek szükséges szerszámkészletét.

A Seco új Power Milling befogókkal javít a szerszámok teljesítményén

HQ_IMG_Power_Milling_Chuck.jpg

A Power Milling befogók 3XD hossz–átmérő aránynál 5 mikronos ütési pontosságot biztosítanak. A közvetlen befogatási technológia jóvoltából egyetlen Seco befogó 20 mm, 32 mm, 0,75" és 1,25" sima hengeres, Weldon és Whistle Notch szárak esetén pedig 20 mm és 0,75” átmérőjű szárakat fogad. A szűkítőperselyek segítségével egyetlen befogó sima hengeres, Weldon és Whistle Notch szárak esetén 6 mm és 25 mm, valamint 0,25” és 1,00” közötti átmérőjű szárakat fogad. A befogókba nagyoló és simító műveletekhez marószerszám, valamint fúró és menetvágó szerszám is befogható.

A Seco Tools Power Milling befogói a normál befogókkal szemben innovatív előnyöket biztosítanak a műhelyek számára. Az anyás és tűgörgős csapágyas kialakítás kiváló befogási erőt biztosít jóval kisebb meghúzási erő-/nyomaték-szükséglettel a patronos befogók acél az acéllal érintkező megoldásához képest.

A hűtő-kenő folyadékot elzáró opcionális csavarok jóvoltából a Power Milling befogók belső hűtőcsatornás hűtési lehetőséget is biztosítanak. Ezek a Seco befogók nem igényelnek külön drága segédberendezéseket, például fűtő vagy hidraulikus egységet.

A Seco Power Milling befogók HSK-A, Seco-Capto™, DIN, BT és BT Taper face-el (BIG PLUS), valamint ANSI és ANSI Taper face (BIG PLUS) géporsó-csatlakozással kaphatók. Mindegyik befogóhoz jár perselykihúzó, ütközőcsavar (a DIN, BT és ANSI csatlakozás esetén) és használati utasítás.

Ha további információra van szüksége a Power Milling befogókkal kapcsolatban, keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el a PowerMilling befogók termékoldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz