www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A szívós esztergálási műveletekhez használja az új Seco -RR93 és -R3 geometriát

A fémmegmunkálás során keletkező forgáccsal és a szerszámok élettartamának optimalizálásával küzdő gyártók számára a Seco bemutatja az RCMx esztergálási lapkakínálatának új -RR93 és -R3 geometriáját. Az extrém felhasználási területekhez, pl. vonatkerekek esztergálásához kialakított fejlesztések egyesítik az új nagyoló és középsimító forgácstörők és az iparágvezető Duratomic® technológia előnyeit.

A szívós esztergálási műveletekhez használja az új Seco -RR93 és -R3 geometriát
HQ_IMG_RCMX_Range_Inserts.jpg

Az -RR93 forgácstörő megnöveli a szerszám élettartamát, javítja a termelékenységet, fokozza a termékek megbízhatóságát, megnöveli a forgácskezelő munkaterületet, valamint jobb minőségű felületet biztosít. Az új kialakítás felváltja az -RR94 geometriát.

Az -R3 geometria kiválóan teljesít az acélokkal, korrózióálló acélokkal és szuperötvözetekkel végzett középsimító alkalmazások esetén. Az optimálisan elhelyezett forgácstörők szabályozzák a forgácselvezetést akár 1,5 mm-es fogásmélység, 0,6 mm/ford és 1,2 mm/ford közötti nagy előtolás, illetve 90 m/perc és 160 m/perc közötti vágási sebesség esetén is. (A vágási adatok e tartományaiban a megfelelő választás az anyagoktól és a gépi feltételektől függ.) Az -R3 geometria felváltja a korábbi -R2 geometriát.

Az RCMx lapkakínálatba tartozó RCMT20-R2 pozitív csavarrögzítésű termékcsalád továbbfejlesztései jelentősen csökkentik a mechanikai rezgést, simább felületeket eredményezve ezáltal, amelyek ideálisak a vonatkerekek és a bonyolult anyagok középnagyolása esetén. A dedikált lapkaélkiképzés és a funkcionális szívósság megőrzése meggátolja a fésűs kitöredezések kialakulását, és növeli az élek biztonságát.

A teljesítményt javító, fokozott mechanikai és hőmérsékleti jellemzők érdekében a Duratomic® CVD alumínium-oxid bevonatképző folyamat atomi szinten alakítja a bevonat összetevőit. A technológia élelhasználódást jelző funkciója csökkenti a vágóélhulladék mennyiségét.

Az új -RR93 és -R3 geometriákat és a Duratomic® minőségeket tesztelték a vonatkerekekhez használt szokásos anyagokkal, többek között az R7, R8, R9, M1, Class B és Class C anyagokkal is.

A választék áttekintése
• -RR93: 9 lapka (RCMX20, RCMX25, RCMX32)
• -R3: 10 lapka (RCMX20, RCMX25, RCMX32, RCMT20)
• Az összes új lapka elérhető az új Duratomic® TP minőségben
• Az RCMX20-R3 TS2000 és TS2050 minőségben áll rendelkezésre

Ha további információra van szüksége az RCMx lapkákkal kapcsolatban, keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el az RCMx lapkák termékoldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz