www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

VisuNet DM ipari monitorok extrém igénybevételre

A Pepperl+Fuchs bemutatta a barátságtalan környezeti feltételek között is biztonságos működésre és hosszú élettartamra tervezett VisuNet DM monitorokat. A tisztán ipari felhasználásra tervezett monitorok különleges alkalmazásokhoz is teljes mértékben beintegrálhatóak és a meghibásodások között várható átlagos üzemidő tekintetében 550,000 órával jelenleg a legmagasabb elérhető minőséget képviselik. A VisuNet DM monitorok mind UL-, mind CE-jelöléssel rendelkeznek és általános felhasználástól egészen a Class I Div II veszélyességi területig rendelhetők. Érintőképernyős ill. transzflektív változat is elérhető.

VisuNet DM ipari monitorok extrém igénybevételre
A VisuNet DM monitorok 10, 12, 15, 18 ill. 19 colos változatban, működési környezet tekintetében pedig -10º C-tól 60º C-ig kategorizált osztályokban állnak rendelkezésre. Sztenderd VGA, vagy NTSC (ill. PAL) kimenetet tudnak fogadni PC, vagy videokamera forrásból. Ezenkívül a MultiSync jelfelismerés minden általánosan használt videó bemenetre alkalmazhatóvá teszi 640x480 és 1280 x 1024 pixel ill. 60 és 75Hz között, képtorzulás vagy vibráció nélkül. A monitorok 12V DC külső tápegysége távol tartja a hőhatásokat a készüléktől, nagyobb működési biztonságot és hosszabb élettartamot garantálva.

A Pepperl+Fuchs síkmonitor-család kizárólag minőségi, iparban használt alapanyagokból készült, a lakossági termékekhez használt komponensek nem kerültek beépítésre költségcsökkentés céljából. Ez különbözteti meg más monitorgyártók végtermékétől, ahol a kereskedelemben használt LCD-t acéllal házasítják és ipari eszközként árusítják.

Számos tulajdonság miatt nevezhetjük a VisuNet DM-osztályt valódi ipari megjelenítési megoldásnak: erősebb fémkeret és vezetékelés, korrózióvédelem, belső válaszfalak, aranyozás, rögzítések, ütéselnyelő rétegek, akár 600 nit fényerejű kijelző, nagyszámú beállítási lehetőség stb.

A Pepperl+Fuchs ipari monitorokhoz opcionálisan választható a rezisztív érintőképernyő. Az UL-jelöléssel rendelkező érintőképernyő az általános felhasználástól egészen a Class I Div II veszélyességi területre való felhasználásig rendelhető. A rezisztív érintőképernyő lehetővé teszi az egér emulációt a monitor adott pontján alkalmazott érintéssel, így az operátor használhatja az ujját, kesztyűjét, ceruzáját stb. az érintőképernyős üzemmód elindításához. Komolyabb igénybevétel esetén még robosztusabb érintőképernyővel felszerelt változatot ajánlanak. A precíz beállításról az önkalibráló funkció gondoskodik. PC interfész esetében az érintőképernyő USB ill. soros kimenettel is rendelkezik a host géphez való csatlakoztatáshoz.

További opció az edzett üveggel felszerelt rezisztív érintőképernyő, ami kiváló védelmet nyújt a hosszú távú működés alatti elhasználódástól ill. az esetleges kopásoktól. Ez az üvegréteg a korróziókeltő kemikáliáktól és a frontális behatásoktól is kellő védelmet biztosít. Az edzett üveggel felszerelt rezisztív érintőképernyő felcserélhető a sztenderd érintőképernyővel.

Az ipari síkmonitorokhoz számos kiegészítő kapható: 12V DC tápegység, 12V DC tápegység Class I Div II területre, 5 pin DIN csatlakozó kábelek, analóg videó kábelek (VGA), USB ill. soros kábelek érintőképernyős interfészhez, képernyővédő burkolatok.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz