www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco Tools tovább bővíti teljes profilú precíziós menetkészítő lapkáinak termékválasztékát

A Seco Tools 13 új, teljes profilú menetvágó lapkát hozott forgalomba belső UNJ és MJ menetprofilokhoz, így mostantól kezdve az UNJ és MJ menetprofilok teljes választéka rendelkezésre áll külső és belső alkalmazásokhoz egyaránt. Ezekkel a rendkívül szoros tűrésű profilokkal rendelkező lapkákkal még nagyobb precizitású menetek készíthetők korrózióálló acélban, valamint hőálló nikkel alapú és titán ötvözetekben.

A Seco Tools tovább bővíti teljes profilú precíziós menetkészítő lapkáinak termékválasztékát
HQ_IMG_UNJ_MJ_Threading_Inserts_Range.jpg


A szoros profiltűrésen kívül ezek a lapkák hosszabb szerszámélettartamot is lehetővé tesznek. A repülőgépgyártásban dolgozók különösen nagyra értékelik, milyen nagy mértékben megnövelik ezek az új lapkák a folyamatállandóságot és a profilpontosságot. A gyártók ugyanakkor a Seco menetkészítő lapkák teljes körű választékából választhatnak.

A gyártást akadályozó veszélyes, összegubancolódott forgács kialakulásának megelőzése érdekében az új lapkák a Seco Jetstream Tooling® nagynyomású irányított hűtőfolyadék-technológiájával működő tartóival együtt használhatók. Ezek a tartók koncentrált, nagynyomású, nagy sebességű hűtőfolyadék-sugarat alkalmaznak közvetlenül a vágóél közelében lévő ideális pontra, ezáltal lehetővé téve a forgács meghatározott irányban történő elterelését a vágási zónától.

A Jetstream Tooling® technológia a titán és ehhez hasonló anyagokból készült munkadarabok megmunkálása során letöri a menetkészítés során képződő kemény forgácsdarabokat, ami meghosszabbítja a szerszám élettartamát. Acélban és korrózióálló acélban történő menetvágás esetén ez a hatékonyabb forgácskezelés akár 30–60 százalékkal nagyobb vágási sebességet tesz lehetővé a menet felületminőségének romlása nélkül.

Külső és belső alkalmazások esetén az UNJ menetprofilok hüvelyk- (Whitworth-)menetekhez, az MJ menetprofilok pedig az ezeknek megfelelő metrikus változatokhoz tartoznak.

Az UNJ és MJ menetprofilokkal kapcsolatos bővebb információért keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el az UNJ és MJ menetprofilt bemutató termékoldalunkra.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz