www.magyar-mernoki.com
BALLUFF

Folyamatos, kétirányú adatcsere

IO-Link konverter RS-232 protokollú eszközökhöz

Folyamatos, kétirányú adatcsere
A Balluff által az RS-232 eszközökhöz minden bizonnyal a világon elsőként kifejlesztett IO-Link konverter egyszerű és praktikus megoldás az RS-232 protokoll az IO-Linkhez történő csatlakoztatására. A konverter lehetővé teszi a vonalkód olvasók, nyomtatók, vagy RS-232 vezérlők közvetlen csatlakoztatását egy IO-Link terminálhoz.

Feleslegessé vált minden drága alternatíva, amely különleges tartozékok, például RS-232 kártyák révén oldotta meg a megfelelő vezérlőbe történő integrálást. Szabaddá vált az út a felhasználók részére az IO-Link kommunikáció használatához, annak minden előnyét élvezve. Például megbízhatóan felügyelhetnek minden eszközt és egy központi helyről gyorsan konfigurálhatják azokat.

A 118 × 18 mm méretű és 100 gramm tömegű IO-Link konverter masszív IP67 védelmi szintű, rozsdamentes acél házzal és digitális bemenetekkel (2 × PNP, 3-as típus) rendelkezik. A diagnosztikát jól látható LED-ek könnyítik meg. Az IO-Linkhez való csatlakozás egy 4-pólusú M12 kábeldugasz segítségével történik. Az RS-232 oldalon egy 8-pólusú M12 anya található. Mindez 24 V-os teljesítményt biztosít az RS-232 eszköz számára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz