www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco új, nagyobb méretű lapkákkal fokozza a nagy előtolású marás terrmelékenységét

Új, nagyobb méretű LP09 lapkákat hoz forgalomba a Seco Tools, hogy a cég High Feed 2™ marótestcsaládjával növelje a termelékenységet és a folyamatbiztonságot. Az új lapkákat nagy előtolású marási műveletekre tervezték, köztük síkmarásra, hélikus interpolációra, horonymarásra, kontúrmarásra, zsebmarásra és mélyítő marásra a jellemzően a formagyártásban, a repülőgépgyártásban, illetve az olaj- és gáziparban előforduló tapadó és nehezen megmunkálható anyagokhoz.

A Seco új, nagyobb méretű lapkákkal fokozza a nagy előtolású marás terrmelékenységét
HQ_IMG_LP09_Highfeed2_inserts.jpg

A meglévő High Feed 2™ marócsalád kibővítéseként az új LP09 lapkák az erősebb sarkak és a két vágóél előnyeit ötvözik. A megerősített maggal és az átmérőjükhöz képest nagyobb fogszámmal rendelkező marótestek nagyobb előtolási sebességet és gyorsabb anyageltávolítást tesznek lehetővé. A nagy sebességű marás során a Seco High Feed 2™ marótestek optimalizált hornyai gyorsabb és hatékonyabb forgácseltávolítást eredményeznek.

Az LP09 lapkák téglalap alakú kialakítása a marótestek sűrűbb fogosztásával együtt hosszabb szerszámélettartamot tesznek lehetővé, mint a négyzet alakú lapkák esetében. Lapkaváltáskor a marótest lapkafészkei biztosítják a lapkák következetes és pontos elhelyezését/ülését, és csavaros befogás gondoskodik a lapkák szilárd rögzítéséről.

A Seco Tools LP09 pozitív lapkák a lapkaminőségek teljes választékában, köztük D12, MD15, M13, ME08 és E08 minőségben is kaphatók. A High Feed 2™ marótestek 1,250 – 4,00 hüvelyk, illetve 25 – 100 mm mérettartományban választhatók.

Ha további információra van szüksége az LP09 lapkákkal kapcsolatban, keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el az LP09 lapkák termékoldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz