www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco tovább bővíti PCBN-lapkáinak széles választékát

A Seco Tools újabb minőséggel és új geometriákkal bővítette amúgy is széles PCBN (polikristályos köbös bór-nitrid) lapkáinak termékvonalát. Ezeknek az új lapkának köszönhetően még hatékonyabbá válnak a keményesztergálási műveletek, kiszélesedik a rendkívül kemény Seco CH3515 lapkaminőség, és megjelenik az új, tömör CBN150 lapkaminőség, valamint speciális hosszú és rövid wiper-geometriák és lézerrel maratott forgácstörők.

A Seco tovább bővíti PCBN-lapkáinak széles választékát
HQ_IMG_PCBN_inserts.jpg

A Seco CH3515 lapkaminősége az erősen megszakított forgácsolás során kivételes megbízhatóságot garantál nehéz forgácsolási körülmények között. A teljes standard termékkínálat mostantól a méretek és geometriák még szélesebb választékát tartalmazza az összes keményesztergálási művelet optimalizálásához.

A CBN150 tömör lapkaminőség kiváló felületminőséget biztosít könnyű megszakításos és folyamatos forgácsolási műveletek során. Emellett a több lapkánkénti vágóél alacsonyabb egy élre eső költséget eredményez.

Az új hosszú WL és rövid WS wiper-rádiusszal növelhető a keményesztergálás előtolási sebessége és/vagy felületminősége. A WL wiper lapkákkal akár 100 százalékos előtolás-növekedés is elérhető a felületminőség megőrzése mellett. A WS wiper akár 15 százalékkal is csökkentheti a forgácsolási erőt, ami jobb megmunkálást tesz lehetővé alacsonyabb stabilitás mellett.

A Seco új, lézerrel maratott forgácstörői a meglévő kivitelekhez képest nagyobb fogásmélységet és előtolási sebességet tesznek lehetővé olyan alkalmazások esetében, ahol kemény alkatrészfelületekről puha alkatrészfelületekre történik az átmenet. A lézerrel kialakított folyamatos átmenetű rádiusszal rendelkező forgácstörők esetében nagyobb hatékonysággal lehet kialakítani sima lapkafalat és csökkennek az éles sarkok, mint a köszörült forgácstörők esetében. E fejlesztések akadálymentesebb forgácsáramlást tesznek lehetővé, megakadályozzák a forgácstörő letöredezését, kibővítve ezzel a szerszám alkalmazásainak körét.

Ha további információra van szüksége a PCBN lapkákkal kapcsolatban, keresse a Seco helyi képviseletét, vagy látogasson el a PCBN lapkák termékoldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz