www.magyar-mernoki.com
BRADY

Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással

A sok kábellel dolgozó és a kábelek azonosítását és követhetőségét igénylő iparágak a Brady Corporation teljes és automatizált kábelazonosítási megoldásaival növelhetik a termelés hatékonyságát.

Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással
Kábelenként 10 másodperccel gyorsabb
A kábelekre a hőzsugorcsövek és a körbetekerhető címkék a Brady automatizált kábelazonosítási megoldásaival akár 10 másodperccel gyorsabban is felhelyezhetők. A Wraptor A6500 5 másodperc alatt képes kinyomtatni és a kábel köré tekerni egy címkét, időt takarítva meg az olyan kábelgyártásnál, ahol azonosítási és követhetőségi követelményeket is teljesíteni kell. Ha hőzsugorcsövekkel azonosítja a kábeleket, a Brady BSP45 automatizált hőzsugorcső-felhelyezője leszedi a hőzsugorcsövet a hordozóról, majd egy pedál megnyomásakor felhelyezi azt a kábelre. A hőzsugorcsövek nagy pontossággal és precizitással nyomtathatók a BradyPrinter i7100 nyomtatóval, a BBP72 hőzsugorcső-nyomtató pedig a hőzsugorcső mindkét oldalára képes egyszerre nyomtatni.

Magas fokú megbízhatóság
A Brady automatizált azonosítási megoldásainál a maximális megbízhatóság speciális körbetekerhető címkékkel és hőzsugorcsövekkel érhető el. A címkék és hőzsugorcsövek kiváló minőségűek, és kihívást jelentő környezetekben is használhatók. A B-427 önlamináló vinil címke többféle színben kapható, ellenáll a dörzsölésnek, az üzemanyagoknak, az olajoknak és a kültéri körülményeknek, a B-499 nejlonszövet körbetekerhető címkék emellett a szennyeződéssel, hővel, hideggel és vegyi anyagokkal is megbirkóznak. Mindkét címke maximálisan kompatibilis a Wraptor A6500 készülékkel. A BSP45 hőzsugorcső-felhelyezőhöz a Brady a B-342, B-7646 és B-7641 hőzsugorcsöveket ajánlja, amelyek között gázolajnak ellenálló és alacsony füstkibocsátású, nulla halogént tartalmazó termékek is megtalálhatók. Minden azonosító anyag optimális megbízhatósága standard ASTM módszerekkel lett bevizsgálva. A műszaki adatlapok elérhetők a Brady weboldalon.

Kimagasló támogatás
A 30 napos ingyenes próbaidőszakkal letölthető Brady Workstation alkalmazások teljes körű címke- és hőzsugorcső-tervezési támogatást biztosítanak. A kipróbálás után csak válassza ki a szükséges alkalmazásokat. Ezek funkciói között megtalálható a szöveg, szimbólumok, sorozatszámozás, vonalkódok és más objektumok elhelyezése. A Brady személyre szabható szolgáltatási megállapodások keretében átfogó műszaki támogatást biztosíthat, ami a standard 1 éves jótálláson túl kiterjedhet a megoldások helyszíni telepítésére és beállítására, a megelőző karbantartásra, a képzésre és a gyors válaszadásra is.

Számolja ki a beruházás megtérülését a Brady weboldalon!
Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással
Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással
Nagyobb hatékonyság automatizált kábelazonosítással

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz