www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco Jabro®-Mini JM500 látványosan javítja a mikromegmunkálást

A több mint 180 mikro szármaró terméket magában foglaló Seco Jabro®-Mini JM500 termékcsalád segítségével a gyártók hatékonyan és megbízhatóan tudják megmunkálni az olyan kis- és nanoméretű alkatrészeket, amelyek gyakran túlságosan aprók ahhoz, hogy a megmunkálás során könnyen láthatók legyenek. A szármarók a kiváló folyamatszabályozáson kívül kiszámítható marószerszám-teljesítményt is nyújtanak az ilyen típusú bonyolult mikroalkalmazások kivitelezéséhez, amelyek főként az olyan aprólékos ágazatokat jellemzik, mint a repülőgépgyártás, az orvosi eszközgyártás, valamint a számítógépek, a fogyasztói elektronikai és kommunikációs technológiai (3C) iparág.

A Seco Jabro®-Mini JM500 látványosan javítja a mikromegmunkálást
HQ_IMG_Jabro_JM500_Range.jpg

A Jabro®-Mini JM500 termékcsalád optimalizált minőségének, geometriájának és bevonatának köszönhetően kiváló felületi minőség hozható létre a különféle anyagú, például acél, korrózióálló acél, hőálló szuperötvözet vagy titán alkatrészeken. A 30 fokos elcsavarási szögekkel és 3 fokos homlokszögekkel kialakított geometriák tórikus és gömbvégű típusban, két-, három- és négyélű változatban kaphatók. A polírozott SIRA bevonattal, teljes egészében keményfémből készült szerszámokkal biztos lehet abban, hogy a kemény anyagokat a legalacsonyabb élenkénti költséggel munkálhatja meg.

A Jabro®-Mini JM500 szármarók 4 mm és 6 mm szárátmérővel, hét különböző, 2 – 20xD méretű kinyúlással és 0,2 mm – 3 mm átmérővel kerülnek forgalomba. Ezzel a bő választékkal a felhasználók szakaszokra bonthatják az alkatrész-feldolgozást, és az egyes szakaszokban a lehető legrövidebb szerszám kinyúlások alkalmazásával minimálisra csökkenthetik a szerszámkihajlások kockázatát, amivel a megmunkálási idő akár 50 százalékkal is csökkenthető, és növelhető az előtolás sebessége.

A Jabro®-Mini JM500 termékcsaláddal kapcsolatos további részletekért keresse a Seco helyi képviselőjét, vagy látogasson el a Jabro®-Mini JM500 internetes termékoldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz