www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco Double Quattromill® 22 marószerszáma hatékonyabbá teszi a a nagy igénybevételt jelentő síkmarási műveleteket

A Seco legújabb áttörése a síkmaró szerszámok terén. A Double Quattromill® 22 jelentős mértékben növeli a fémleválasztási sebességet, és lehetővé teszi a műhelyek számára, hogy kiaknázzák szerszámgépeik teljes marási potenciálját. A nagyolásra és elősimításra is alkalmas marószerszám nyolc, több vágóéllel ellátott lapkával rendelkezik, így a nagyobb teljesítmény érdekében költséghatékonyan növelve a fogásmélységet.

A Seco Double Quattromill® 22 marószerszáma hatékonyabbá teszi a a nagy igénybevételt jelentő síkmarási műveleteket
HQ_IMG_Double_Quattromill_22.jpg

A Double Quattromill® 22 45° és 68°-os belépési szögű változatban is kapható, az ezeknek megfelelően akár 9 mm-es (0,350 hüvelyk) és 11 mm-es (0,430 hüvelyk) fogásmélység eléréséhez. A szabványos tangenciális típusú síkmarókon találhatóakkal ellentétben a Double Quattromill® 22 kétoldalú lapkái rendkívül könnyen vágóak, az alacsonyabb forgácsolóerők/áramfelvétel és a szerszám hosszabb élettartama érdekében.

A két lehetséges belépési szögnek köszönhetően a Double Quattromill® 22 beleillik a könnyű és gazdaságos marás közötti átmeneti zónába. A marótestek választhatók rögzített lapkafészkű és kazettás típusú, szabványos és sűrű fogossztású, valamint metrikus és hüvelykes változatban is. A Seco emellett alkalmazta új, felülettextúra-technológiáját a Double Quattromill® 22 marótest felületein, a jobb forgácskezelés és -eltávolítás, valamint a tartósság érdekében.

A Double Quattromill® 22 három különféle lapkageometriát kínál különböző él- és minőségi opciókkal. Az ME12 geometria szuperötvözetek és korrózióálló acél megmunkálásához ideális. Az M12 geometria számos minőségben kapható a legtöbb munkaanyaggal való kompatibilitás érdekében. Az M18 az acél és az öntöttvas kategóriáját fedi le, amelyekhez nagyobb élvédelem szükséges.

Ha további információra van szüksége a Double Quattromill® 22 marószerszámra vonatkozóan, vegye fel a kapcsolatot a Seco helyi képviseletével, vagy látogasson el a Double Quattromill® 22 termékoldalára.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz