www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco innovatív Jetstream Tooling® megoldásokat kínál az ISO esztergáláshoz

A Seco az esztergálási műveleteket optimalizáló új szerszámtartókkal, hűtőfolyadékcső-bilincsekkel és száradapterekkel bővítette iparágvezető Jetstream Tooling® megoldásait. Az ISO esztergaszerszám-tartók a Seco JETI (integrált áramlású) technológiáját alkalmazzák, amiként igaz ez a VDI gépoldali száradaptereire is. A JETI technológia elősegíti a gépek működését, miközben hatékonyan szabályozza a forgács- és hőképződést.

A Seco innovatív Jetstream Tooling® megoldásokat kínál az ISO esztergáláshoz
HQ_IMG_Jetstream_Tooling_Range_2.jpg

Bár az új szerszámtartók belső hűtőfolyadék-áramlást biztosítanak, használhatók külső hűtőfolyadék-tömlőkkel is. A Seco belső JETI technológiájával a hűtőfolyadék a szerszámgépből közvetlenül a szerszámtartóba jut, majd onnan tovább az új hűtőfolyadékcső-bilincsekhez. Mivel a bilincsek járulékos megmunkálással készülnek, belső hűtőfolyadék-csatornáik kifejezetten az esztergálási műveletekhez vannak optimalizálva, hogy magasabb szinten stabilizálhassák a forgácskezelést és a szerszám élettartamát. A bilincsek lehetővé teszik továbbá az eszterga egyetlen csavar elfordításával történő egyszerű lapkacseréjét.

A Seco új VDI gépoldali száradaptereivel már a VDI esztergagéptornyokat használó gyártók is részesülhetnek a Seco Jetstream Tooling® lehetőség előnyeiből. Az új adapterek jóvoltából ezek a műhelyek is megtapasztalhatják a termelékenység magasabb szintjeit és a hosszú szerszámélettartamot, amelyet a nagynyomású hűtőközeg használata eredményez.

Az ISO esztergatartók 2020 és 2525 méretű négyzetes szárméretben érhetők el, és az alapkészlet 28 elemet tartalmaz. Az adapterek balosak vagy jobbosak a 30-as, 40-es vagy 50-es méretű VDI tornyokhoz, csillag rögzítési típusúak a 30-as és 40-es méretű VDI tornyokhoz, és 20 mm-es vagy 25 mm-es négyzetes szárak befogadására alkalmasak.

A további Jetstream Tooling® vonatkozású információkért vegye fel a kapcsolatot a Seco helyi képviselőjével, illetve látogasson el Jetstream Tooling® termékoldalunkra.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz