www.magyar-mernoki.com
BRADY

Strapabíró és speciális tervezésű címkék autóipari alkalmazásokhoz

Megbízható autóipari címkék igény szerint tervezhetők, a legnagyobb rugalmassággal. A címkék sima, texturált és olajos felületekhez is hozzátapadnak, ellenállnak a magas hőmérsékleteknek, a kopásnak és a vegyi anyagoknak, emellett az alkatrész teljes életciklusa alatt olvashatók maradnak és tájékoztatnak a kulcsfontosságú információkról.

Strapabíró és speciális tervezésű címkék autóipari alkalmazásokhoz
Strapabíró és speciális tervezésű címkék autóalkatrészekhez
Az új, színes nyomtatási technológia lehetővé teszi a Brady számára, hogy kisebb méretű, mégis jól olvasható szövegeket, szimbólumokat és speciális karaktereket nyomtasson megbízható és rendkívül jól testreszabható címkeanyagok széles körére. Ezek a címkék ellenállnak a vegyi anyagoknak, az agresszív folyadékoknak, a szélsőséges hőmérsékleteknek és az időjárási viszonyoknak, így az alkatrész teljes élettartama alatt a helyükön maradnak és jól olvashatók. Esztétikus megjelenésükkel segítenek kihangsúlyozni a márkát és az ahhoz társuló minőségtudatosságot. A Brady tartós ragasztóanyaggal bevont címkei kiválóan alkalmasak például akkumulátorok azonosítására, valamint sima, durva, texturált és olajos felületeken való elhelyezésre. A biztonsági és hitelesítési címkék segíthetnek a gyártóknak az ellátási láncok hamisítás elleni védelmében az egész világon. A Brady kínálatában megtalálhatók még lézerrel jelölhető címkék automatizált azonosításhoz érzékeny vagy alacsony kontrasztú felületeken, lánggátló címkék belső alkalmazásokhoz, továbbá gépjárműipari alkatrész-azonosító címkék széles választéka szinte minden részegység megjelöléséhez.

Teljesen kinyomtatva vagy a helyszínen befejezve
A címkék teljesen kinyomtatva és felhelyezésre készen is kínálhatók, ami történhet manuálisan, vagy automatizálva, címkeadagolóval és meglévő felrakó- és beültetőgépekkel a gyártósorokon. De a címkék részben előnyomtatva is kérhetők, és egy Brady nyomtató segítségével gyártási kódokkal, gyártási időpontokkal és egyéb információkkal egészíthetők ki a gépjárműgyártás helyszínén. Az automatizált gyártásban erre a célra a BSP61 nyomtató és felhelyező rendszer vagy a BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató és az ALF14 címkeadagoló használható. Ha a jelölő lézerek már a helyükön vannak, a Brady nagy kontrasztú, lézerrel jelölhető címkéi használhatók az azonosító olvashatóságának javítására vagy az érzékeny felületek védelmére.

Jobb követhetőség és megfelelőség
Az alkatrészek megbízható címkékkel történő pontos követése, és azokon a kritikus biztonsági és üzemeltetési információk feltüntetése révén az autóipari szereplők tovább javíthatják a követhetőséget, valamint a biztonsági és környezetvédelmi előírásoknak való megfelelőséget.

A strapabíró és speciális tervezésű autóipari címkékről további információk találhatók a Strapabíró és speciális tervezésű címkék autóipari alkalmazásokhoz
Strapabíró és speciális tervezésű címkék autóipari alkalmazásokhoz
Strapabíró és speciális tervezésű címkék autóipari alkalmazásokhoz
Strapabíró és speciális tervezésű címkék autóipari alkalmazásokhoz

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz