www.magyar-mernoki.com
BRADY

Új, az EN-45545-2 szabványnak teljes mértékben megfelelő tömegközlekedési kábeljelölő

A Brady Corporation új B-348 tömegközlekedési kábeljelölője megfelel a földalatti tömegközlekedési járművekre vonatkozó legszigorúbb, minimális füst- és halogénkibocsátást előíró normák előírásainak. A létesítményekben és a helyszínen is nyomtatható jelölő praktikus megoldás a vastag kábelek és kábelkötegek azonosítására a tömegközlekedési eszközök gyártóinál.

Új, az EN-45545-2 szabványnak teljes mértékben megfelelő tömegközlekedési kábeljelölő
Könnyen azonosítható vastag kábelek és kötegek
A Brady Corporation B-348 tömegközlekedési jelölője lehetővé teszi a vállalatok számára a buszokon és a vasúti járműveken található vastag kábelek és vezetékkötegek azonosítását. A jelölő fehér és sárga színben, 4 méretben kapható. Kiegészíti a Brady B-7641 alacsony füstkibocsátású, halogénmentes hőzsugorcsövét, amely a csatlakoztatás előtt használható a kábelek azonosítására.

Teljes földalatti megfelelőség
A B-7641 hőzsugorcsőhöz hasonlóan a B-348 kábeljelölő is megfelel a legszigorúbb földalatti normáknak. A jelölő teljesíti az alacsony füst- és nulla halogénkibocsátás követelményeit, beleértve az EN-45545-2 „Anyagok és részegységek tűzállósági követelményei” szabvány 3. veszélyességi szintjének R-22 „beltéri” és R-23 „kültéri” előírásait is. A tömegközlekedési jelölő emellett megfelel a BS6853 brit szabványnak.

A létesítményben és a helyszínen is nyomtatható

A tömegközlekedési jelölők nagyobb mennyiségben kinyomtathatók asztali nyomtatóval a létesítményekben, de Brady mobil nyomtató segítségével az azonosítatlan kábelek mellett, a helyszínen is. A B-348 jelölővel kompatibilis nyomtatók közé tartozik a BMP61 és BMP71 mobil címkenyomtató, valamint a BBP12, BBP33 és BradyPrinter i7100 ipari címkenyomtató asztali rendszerek.

Tesztelésre minták a Brady webhelyén kérhetők.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz