www.magyar-mernoki.com
Seco Tools

A Seco új, cserélhető fejű nagyoló marói még tovább növelik a rugalmasságot a mélymarásban

A Seco Tools népszerű T4-12 kukorica maró termékcsaládja öt új maróval bővülve segíti a gazdaságos és sokoldalú nagyoló és középsimító tevékenységek végzését. A három metrikus és két angolszász méret hozzáadásával a Seco hosszú kinyúlású maró, cserélhető fejű, tangenciális kukorica maró termékválasztéka 40 mm-től 100 mm-ig terjedő (2”–4”) átmérőivel az iparág legteljesebb családjává vált.

A Seco új, cserélhető fejű nagyoló marói még tovább növelik a rugalmasságot a mélymarásban
HQ_IMG_Seco_Summary_2018.1_Helical_Square_T4_08_2.jpg

A kifejezetten a repülőgépipar szem előtt tartásával tervezett új, HSK-100A marótüskékkel működő hosszú kinyúlású marók optimalizálják a kontúrmarási műveleteket. A cserélhető fejeknek köszönhetően a marószerszámok szükség esetén testre szabott megoldásokat is lehetővé tesznek, és akár a lapka ülékek első sora is cserélhető, a teljes rendszer lecserélése nélkül.

Ezek a marószerszámok rendkívüli teljesítményt nyújtanak a korrózióálló acéllal, hőálló ötvözetekkel és más tapadó anyagokkal végzett munkák során. A pozitív szögű, könnyen vágó geometriák és minőségek megnövelik a szerszám élettartamát, a tangenciálisan rögzített, többélű lapkák pedig hatékony forgácselvezetést garantálva kiváló stabilitást nyújtanak.

A T4-12 hosszú kinyúlású maró, cserélhető fejű, tangenciális kukorica marószerszámok teljes termékcsaládja a www.secotools.com honlapon tekinthető meg.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz