www.magyar-mernoki.com
EPLAN

Mérnöki szakkiállítás 4.0: az Eplan és Cideon megnyitják virtuális ajtóikat

A sikeres kezdeményezés némileg továbbfinomított változatban immár a következő fordulóba érkezik: az Eplan és leányvállalata, a Cideon május 15-én ismét virtuális kiállítást rendeznek a jövőorientált mérnöki trendek témakörében. Ami idén újdonság: a virtuális kiállítás digitálisan már az áprilisi Hannover Messén is jelen lesz. A világ minden tájáról érkező látogatók így virtuális túrát tehetnek az egyes állomásokon. A rendezvény az elmúlt két év során bizonyított elemei megmaradnak: lesznek informatív prezentációk, legfrissebb szoftververziók élő bemutatói, nem beszélve arról a lehetőségről, hogy a résztvevők szakértőkkel cseteljenek szerte a világon, és más felhasználókkal is kapcsolatba lépjenek.

Mérnöki szakkiállítás 4.0: az Eplan és Cideon megnyitják virtuális ajtóikat
Virtual Fair_Auditorium.jpg: A mérnöki megoldásokat fejlesztő Eplan és Cideon társvállalatának harmadik virtuális kiállítása 2018. május 15-én kerül megrendezésre.

A „digitális technológiánk hálózatosítása” mottó jegyében jelenik meg az Eplan a 2018. április 23-27. között rendezett Hannover Messén és ugyanez lesz a szlogenje a május 15-én 8 és 20 óra között tartott virtuális kiállításnak is. Az Eplan és a Cideon digitális platformot kínálnak a résztvevőknek, hogy megismerjék a legfrissebb technikai fejlesztéseket és közös projekteket tárjanak fel. A németországi monheimi székhellyel rendelkező Eplan és a müncheni Cideon teljes mértékben szinkronban vannak a jelenkor iparági tendenciáival és idén először közös Hannover Messe standjuknak egy digitális ikerpárját is létrehozzák és integrálják azt a saját virtuális eseményükbe. Az ügyfelek és a potenciális ügyfelek emellett lehetőséget kapnak arra is, hogy érdekes élő prezentációkat kövessenek figyelemmel a hatékony tervezés témakörében, a szoftveres bemutatók alatt új funkciókkal ismerkedjenek meg és a szakértőkkel vagy más felhasználókkal folytatott beszélgetések során hasznos tanácsokra tegyenek szert. Az angol nyelven tartott virtuális vásártér 12 órán át lesz nyitva, így a lehető legtöbb időzónát fedi majd le világszerte. Az Eplan és a Cideon szakemberei a világ minden tájáról bekapcsolódnak majd a rendezvénybe, így személyre szabott tanácsokat is adhatnak egy-egy nemzeti nyelven.

Együttműködés a partnerekkel és a felhasználók közötti kommunikáció

Annak érdekében, hogy a résztvevők megismerjék az egyes témakörük szerkezetét, az Eplan és a Cideon valódi, 420 négyzetméteres Hannover Messe standját lefilmezik és digitálisan feldolgozzák. Így azok, akik személyesen nem tudnak Hannoverbe ellátogatni, vagy akik mélyebbre szeretnének ásni egy-egy témában, május 15-én könnyen feltérképezhetik a saját számítógépükről, táblagépükről, vagy okostelefonjukról a 360 fokos szimulációt. Az élő demók és előadások fő témája az Eplan Platform 2.8 verziója lesz, amely egy újonnan kifejlesztett szolgáltatással felhőalkalmazássá is válik. Ennek megfelelően részletesen bemutatásra kerülnek az Eplan Platform egyedi alkotóelemeinek innovációi és a felhőalapú alkalmazások előnyei. A látogatók ezenkívül érdekes termékbemutatókat is láthatnak gyakorlati relevanciával, például olyan jövőorientált megoldásokról, mint többek között az Eplan Cogineer, a Syngineer és az Eplan Data Portal.

Az Eplan szoftver innovatív használatának példáihoz hasonlóan a virtuális kiállítás az ügyfeleknek és a partnereknek is számos lehetőséget kínál a kapcsolatépítés és az eszmecsere számára. A siker önmagáért beszél: A tavalyi második virtuális kiállításon az Eplan és a Cideon mintegy 950 regisztrált látogatót fogadott 70 országból.

Aki részt kíván venni a kiállításon, kérjük, hogy április 17-től regisztráljon az alábbi oldalak egyikén:
www.eplan.de/virtualfair
www.cideon.de/virtualfair

Mérnöki szakkiállítás 4.0: az Eplan és Cideon megnyitják virtuális ajtóikat
Networking Area.jpg: A világ minden tájáról érkező látogatók csetelhetnek és hálózatba kapcsolódhatnak másokkal a Networking Area platformon

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz