www.magyar-mernoki.com
BRADY

Nagyobb biztonság és hatékonyság a könnyen nyomtatható tartós jelzésekkel

A Brady Corporation új S3100 jelzés- és címkenyomtatójával a felhasználók a munkahelyi biztonság és hatékonyság növelése érdekében akár önálló üzemmódban is egyszerűen nyomtathatnak számos megbízható, igény szerinti biztonsági jelzést és létesítményben elhelyezhető címkét.

Nagyobb biztonság és hatékonyság a könnyen nyomtatható tartós jelzésekkel
Címkék és jelzések széles választéka
Az új S3100 jelzés- és címkenyomtatóval a felhasználók a munkahelyek biztonságának és hatékonyságának növelése érdekében számos megbízható jelzést és címkét nyomtathatnak ki. Biztonsági jelzések, padlójelölők, 5S címkék, tájékoztató címkék, síneket, ajtókat, lépcsőket, tartályokat, asztalokat és székeket azonosító címkék, és vegyi anyagok azonosítására szolgáló CLP-címkék – mindezek szükség esetén akár a helyszínen is elkészíthetők az S3100 nyomtatóval.

Tartósnak tervezve
Az S3100 a Brady ipari minőségű, 8–10 éves kültéri tartóssággal bíró vinil, valamint tartós poliészter alapanyagaira (mint amilyen a ToughStripe padlójelölő) képes nyomtatni. Az S3100 nyomtatóval készített jelzések és címkék bel- és kültérben egyaránt használhatók, ami nagyméretű üzemek, gyárcsarnokok, raktárak, valamint logisztikai és elosztóközpontok biztonsági és azonosítási feladatainál lehet különösen előnyös. A Brady jelzés- és címkeanyagainak tervezésekor az ipari környezetekben elérhető tartósság volt az egyik fő szempont, és azok a nemzetközi ASTM teszteljárások szerint voltak tesztelve. Műszaki adatlapok minden jelzés- és címkeanyaghoz elérhetők.

Extrém könnyű használat

Az új S3100 jelzés és címkenyomtató használata nagyon egyszerű, a készülék automatikus kalibráció és automatikus címkeanyag-beállítás funkciókkal is rendelkezik. Ennek köszönhetően a felhasználóknak csak a nyomtatóhoz kell lépniük, és máris elkezdhetik a kívánt jelzés vagy címke nyomtatását. A nyomtató „beledobható” címkeanyagainak és hozzájuk való festékszalagjainak köszönhetően 20 másodperc alatt lehet másik címkeanyagra váltani. Az érintőképernyős, intuitív kezelőfelületen a nyomtató önálló üzemmódban való használatakor is számos jelzés- és címketervezési opció érhető el. Számítógéphez csatlakoztatva a jelzés- és címketervezési lehetőségek a Brady webhelyről letölthető Brady Workstation címketervező alkalmazásokkal tovább bővíthetők.

A nyomtató műszaki adatai megtalálhatók a Nagyobb biztonság és hatékonyság a könnyen nyomtatható tartós jelzésekkel

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz