www.magyar-mernoki.com
BRADY

Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez

Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez
A Brady Corporation az extrém hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, nyomásnak és súrlódásnak ellenálló megbízható címkéket és azonosítási megoldásokat fejleszt. Ezek a bevizsgált címkék növelik a munkahely biztonságát, segítik a hibaelhárítást, a teljes nyomonkövethetőséget és az azonosítással összefüggő egyéb előnyöket biztosítanak a kihívást jelentő alkalmazásoknál és környezetekben.

Bármilyen felület, bármilyen környezet
A professzionális azonosító címkékkel még az ipari környezetek összetett felületei is tartósan azonosíthatók. A Brady anyagtudományi ismeretei, szakértelme és a világ minden részén, számos iparágban szerzett tapasztalatai felhasználásával olyan azonosító címkéket fejleszt, amelyek tiszta, érdes, olajos és poros felületekhez is kiválóan tapadnak, és extrém hőmérsékleteknek, vegyi anyagoknak, kopásnak és nyomásnak való kitettség után is jól olvashatók.

Az Ön azonosító címkéje
Az azonosítási megoldásokat igénylő iparágak kapcsolatba léphetnek a Brady-vel a tartós megoldás megtalálása érdekében. Az ügyfélszolgálat és a K+F csapat javasolhat egy standard címkét, de az egyedi azonosítási igények kielégítésére új címkék is kifejleszthetők és legyárthatók. A testre szabható címkeösszetevők köre kiterjed a címkeanyagokra, a ragasztókra, a felületi bevonatokra, a védőrétegekre, a méretre, a színre, az alakra, az elrendezésre és az előzetesen nyomtatott elemekre.

Helyben nyomtatható
A standard címkékhez hasonlóan az egyéni címkék is bárhol kinyomtathatók és befejezhetők. Telepítse a firmware frissítését az egyéni nyomtatásra alkalmas Brady címkenyomtatóra, töltse be az egyéni címketekercseket, manuálisan vagy automatikusan adja meg címkén feltüntetni kívánt speciális információt, majd nyomtassa ki és helyezze fel a címkét.

​Emelje termelékenységét, támogassa a hibaelhárítást, a teljes nyomonkövethetőséget, növelje a munkahelyi biztonságot és az azonosítással összefüggő egyéb előnyöket az igényeinek megfelelő tartós azonosító címkékkel. Lépjen kapcsolatba a Brady-vel az alábbi címen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. ​
Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez
Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez
Megbízható megoldások speciális azonosítási igényekhez

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz