www.magyar-mernoki.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Valós idejű, hatékony eszközmenedzsment

Az Pepperl+Fuchs-hoz tartozó ecom márka a digitális átállással együtt járó termék nyomon követéssel és automatizálási megoldásokkal kapcsolatos újításokat mutatja be a november 28-30. között Nürnbergben sorra kerülő SPS IPC Drives kiállításon. A 7A pavilon 330. standján az ipari kommunikáció, a mobil számítástechnika és a robbanásvédelem szakértője az IIoT-megoldások – valós idejű helymeghatározás, és hatékony, hálózatosított eszközgazdálkodás – nyereséges bevezetésének módszerét demonstrálja majd.

Valós idejű, hatékony eszközmenedzsment
A fókuszpontban az ATEX / IECEx Zone 1 területekre kifejlesztett Loc-Ex 01 és a nem veszélyes zónákra ajánlott Loc 01 Bluetooth Low Energy (BLE) jelzőfények állnak majd. A BLE jelzőfények ideális megoldást jelentenek nagy gyártóterülettel rendelkező vállalkozások számára, vagy emberek, szektorok, eszközök és rendszerek veszélyes területeken történő összekapcsolására. A jelzőfények a digitális és a fizikai adatokat egyetlen intelligens eszközben ötvözik, így segítenek a teljes értéklánc költségszintjének csökkentésében a termelékenység és a hatékonyság növelésével párhuzamosan.

A kis BLE jelzőfények révén a berendezések intelligens, lokalizálható objektumokká válnak, amelyek képesek a kiválasztott információk – hőmérséklet, vagy a töltöttségi szint, billentyűleütés, a fényerő, ütés, illetve helyváltoztatás – átadására. A térinformáción kívül a lokális folyamatadatokról további adatok is megtalálhatók, amiket a berendezés valós időben továbbít. Meghatározhatók ezenkívül szomszédsági kapcsolatok és a riasztások is, amelyek különösen akkor fontosak, ha veszélyes termékek ütközhetnek össze, vagy tárolódnak egymáshoz közel.

A Bluetooth 4.1 szabvány biztosítja, hogy a jelzőfények kompatibilisek mind a jelenleg általánosan elterjedt, mind a robbanásveszélyes területeken használatos tabletekkel és okostelefonokkal, például a Tab-Ex 01 és a Smart-Ex 01 típusokkal. A megfelelő alkalmazásokkal karöltve a modulok átfogó rendszert alkotnak minden digitalizálási stratégia számára. A BLE jelzőfények egy vezeték nélküli összekapcsolt, robbanásbiztos megoldásportfólió részei, amely okostelefonokat, tableteket, perifériákat, valamint alkalmazásokat és szoftvereket is tartalmaz. A kiállítás látogatói az átfogó Mobile Worker Ecosystem rendszer átfogó választékát ismerhetik majd meg.

Valós idejű, hatékony eszközmenedzsment

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz