www.magyar-mernoki.com
BRADY

Gyors és egyszerű padlójelölés a PaintStripe segítségével

A Brady Corporation új PaintStripe padlójelölő festősablonjaival precíz festett vonalak készíthetők a munkahelyek megszervezéséhez és a termelékenység növeléséhez.

Gyors és egyszerű padlójelölés a PaintStripe segítségével
Nagyobb munkahelyi hatékonyság
A jól látható vizuális elemek – például a biztonsági jelzések vagy padlójelölők – a szükséges helyen tájékoztathatnak a fontos információkról. Lehetővé teszik a biztonságos közlekedési területek, targoncasávok, tárolóhelyek és speciális gyártóhelyek gyors azonosítását, ezzel segítenek a hatékony, lean munkahelyek létrehozásában.

Pontos és egyszerű
A padlók jelölése számos szempontból előnyös megoldás, de a precíz vonalak felfestése a gyár padlójára eléggé időigényes lehet. A Brady PaintStripe padlójelölő festősablonnal a jelzések sokkal gyorsabban elkészíthetők. A sablonon található távolságjelzésekkel még a festék felvitele előtt pontosan kijelölhető a teljes vonalmintázat. A Brady ragasztóanyagaival bevont PaintStripe festősablonokkal gyorsan és biztonságosan kitakarható a vonalak széle, ugyanakkor a sablon a vonalak elkészítéséhez gyorsan el is távolítható. A padlóra festett jelzések elkészítésének ilyen módon történő felgyorsítása minimálisra csökkenti az előkészítés és a terület lezárásának időtartamát.

Alkalmazások

A Brady PaintStripe a különböző padlófelületeken való használathoz kétféle ragasztóanyaggal kapható. A PaintStripe festősablonokkal készített padlójelölések hatékony megoldást jelentenek kültéri alkalmazásoknál, nagy forgalmú gyárpadlóknál, leterhelt gyártólétesítményekben, nedves padlóval rendelkező területeken, szigorú mosási és padlótisztítási protokollok esetén, valamint vegyszereknek gyakran kitett felületeknél is. Ügyeljen arra, hogy az adott munkakörnyezethez megfelelő festéket használjon!

Ismerje meg, mennyire egyszerű a http://tekinfo.link/r6298c91470
Gyors és egyszerű padlójelölés a PaintStripe segítségével

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz