www.magyar-mernoki.com
BRADY

Új, praktikus biztonsági jelzés- és lakathordozó kizáráshoz/kitáblázáshoz

A kizárás/kitáblázás kiváló eljárás a biztonságosabb gépi beavatkozásokhoz, amely elszigeteli a szervizelendő gép energiaellátását. A Brady Corporation egy új és nagyon praktikus biztonsági jelzés- és lakathordozót mutat be, amellyel a felhasználók maguknál tarthatják a kizáráshoz/kitáblázáshoz használt lakatokat és jelölőket, hogy szükség esetén gyorsan elvégezhessék a kizárási műveletet.

Új, praktikus biztonsági jelzés- és lakathordozó kizáráshoz/kitáblázáshoz
A kizárás/kitáblázás hatékonyságának növelése
Az új biztonsági jelzés- és lakathordozóval akár 12 biztonsági lakat és kulcs, valamint kizáró lakatpánt és eljárásjelölő tárolható. A termék 4 színben kapható, és kényelmes és szervezett módot biztosít a kizárásnál/kitáblázásnál használt eszközök szállítására és tárolására, valamint a lakatok és lakatpántok hibás kihelyezésének elkerülésére. A biztonsági jelzés- és lakathordozó hozzájárul a munkahelyi biztonság javításához is: a munkatársak maguknál tarthatják az energiaszabályozási pontok gyors kizárásához szükséges berendezéseket, és a szervizelés előtt biztonságba helyezhetik a gépet.

Rendkívül praktikus kialakítás
A biztonsági jelzés- és lakathordozó egyedi és rendkívül praktikus kialakítású. Egy hordozón akár 12 lakat is tárolható, emellett van rajta egy kulcstartó és egy karabiner is kulcsok és kizáró lakatpántok hordozásához. Két Brady jelzés- és lakathordozó egymásnak háttal könnyen összefogható, így gyorsan megduplázható az egy kézzel kényelmesen szállítható lakatok száma. A kialakítás a kizáró eszközök tárolásához egy vagy több hordozó szíjra fűzését vagy falra akasztását is lehetővé teszi a felhasználók számára.

Teljes megoldás

A Brady teljes kizárási/kitáblázási megoldásokat kínál, melyekben megtalálhatók az energiaszabályozó pontok rögzítéséhez szükséges kizáró eszközök, az energiaszabályozási ponton elhelyezhető felmérések, a legjobb kizárási/kitáblázási eljárások megírása, az eljárások kezeléséhez, megjelenítéséhez és nyomtatásához szükséges szoftverek, tartós lakatok és kizáró/kitáblázó kiegészítők, pl. árnyéktáblák, pántok, lakatdobozok vagy a biztonsági jelzés- és lakathordozó. A jól alkalmazott kizárási/kitáblázási eljárás és eszközök a gépnek az energiaforrásoktól való teljes elszigetelésével biztonságosabbá teszik a gépen végzett beavatkozásokat.

További információért lépjen kapcsolatba a Brady-vel a következő e-mail címen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Új, praktikus biztonsági jelzés- és lakathordozó kizáráshoz/kitáblázáshoz

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz