www.magyar-mernoki.com
BRADY

Takarítson meg időt automatizált kábelazonosítással

A jól azonosított kábelek gyakran szerepelnek az ügyfelek követelményei között. Ezekre standardizált kábelszerelvények készítése és a még hatékonyabb termelés miatt is szükség van. Ugyanakkor a kábelek azonosítása nagyon időigényes lehet, főleg ha manuálisan történik. A kábelazonosítás automatizálásával időt takaríthat meg, megfelelhet az ügyfelek követelményeinek, standardizált szerelvényeket készíthet, és növelheti a gyártási hatékonyságot.

Takarítson meg időt automatizált kábelazonosítással
Időmegtakarítás és jobb minőség
A manuális kábelazonosítási eljárás hamar a termelést lassító nehézséggé válik, különösen amikor nagy kábelmennyiséget kell azonosítani. A hőzsugorcsövek, valamint a körbetekerhető és önlamináló címkék gyorsabban is felhelyezhetők a hőzsugorcsövekhez és címkékhez való nyomtató és felhelyező rendszerekkel. A megbízható nyomtató és felhelyező rendszerek javítják a kábelazonosítás minőségét is, mivel a hőzsugorcsövek és a címkék mindig pontosan ugyanúgy lesznek felhelyezve.

Megbízható nyomtató és felhelyező rendszerek
A Brady Corporation megbízható nyomtató és felhelyező rendszereket kínál a kábelazonosításhoz használható hőzsugorcsövekhez és címkékhez, amelyek számos termelési folyamat esetében képesek javítani a hatékonyságot. A Wraptor vezetékazonosító-nyomtató és applikátor például lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy másodpercek alatt automatikusan nyomtassanak és helyezzenek fel önlamináló kábelcímkéket. A BBP72 kétoldalas nyomtatóval a hőzsugorcső mindkét oldala egyszerre nyomtatható, a BSP45 automatizált hőzsugorcső applikátor pedig lehetővé teszi a hőzsugorcső gyors felhelyezését. Az optimális hatékonyságnövekedéshez minden nyomtató és felhelyező rendszerhez kérhető helyszíni telepítési támogatás és karbantartás.

Kiváló minőségű címkék és hőzsugorcsövek

A Brady kiváló minőségű azonosító anyagok széles választékát kínálja, köztük az ipari szabványoknak megfelelő körbetekerhető címkéket, önlamináló címkéket és hőzsugorcsöveket. Ezek a címkék ellenállnak az extrém körülményeknek, beleértve kopást, a nedvességet, az üzemanyagokat, a vegyszereket, az UV-fényt és a magas hőmérsékletet is. A tartós, minőségi azonosító megoldásokat általában egyszer kell alkalmazni, és azok a teljes termelési folyamat során és hosszú időn át sértetlenek és jól olvashatók maradnak, így nem kell időt pazarolni a kábelazonosítók cseréjére.

A kábelazonosító nyomtató és felhelyező rendszerekkel kapcsolatos további információért látogasson el a www.bradyeurope.com/wire-automation webhelyre.
Takarítson meg időt automatizált kábelazonosítással
Takarítson meg időt automatizált kábelazonosítással

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz