Schneider Electric News

Nagyobb hatékonyság, gyorsabb problémamegoldás – ezt kínálja a Schneider Electric

A működési hatékonyság akár 5 százalékos javítása, a műszakváltással kapcsolatos feladatok mennyiségének harmadával történő csökkentése, gyorsabb problémamegoldás – többek között ezeket az előnyöket kínálja az ipari felhasználók számára a Schneider Electric EcoStruxure Plant Lean Management megoldása.

Schneider Electric News

Új lendületet ad a „zöld” IT törekvéseknek a Schneider Electric innovációja

A fejlesztés lehetővé teszi az adatközpontok energiaigényének pontosabb felmérését, ennek alapján cselekvési tervek összeállítását, illetve a naprakész adatok révén támogatja a jogszabályi elvárásoknak való megfelelést is.

FAULHABER GROUP

Olimpiai show-műsorok és mesterséges holdak

Manapság minden nagy rendezvényen láthatunk szemkápráztató lézershow-kat. Lézervetítéseket használnak szakmai vásárokon, reklámokban, a művészetekben és építészeti eseményeken. A varázslatosan ragyogó mintákat rendkívül bonyolult technológia segítségével hozzák létre, és a leglátványosabbak közül soknál ezt a technológiát a berlini központú LaserAnimation Sollinger szolgáltatja. A fénysugarak összehangolása és az effektek létrehozása kapcsán pedig a FAULHABER motorjainak van fontos szerepe a cég lézerprojektoraiban.

Schneider Electric News

Az Intellel és a Red Hattel hozza el az ipari vezérlés új generációját a Schneider Electric

Az ipari rendszerek közötti hatékony kommunikáció támogatására a Schneider Electric az Intellel és a Red Hattel együttműködve egy új, Distributed Control Node (Elosztott Vezérlő Pontok, DCN) alapú szoftver keretrendszert hozott létre. A modern, hálózati elven működő megoldás az ipari vezérlés új generációját képviseli.

norelem

Új rugószárak norelemtől

Rugószárakkal egészíti ki termékportfólióját norelem, az OEM-gyártók globális szállítója szabványos gépelemek terén.

HAIMER

HAIMER szerszámelőkészítés mostantól WinTool és Toolbase rendszerrel

A HAIMER csoport 25%-os részvényesévé válik a WinTool AG-nak, és stratégiai partnerségről állapodik meg a TCM csoporttal, amely a HAIMER számára a WinTool és a Toolbase globális forgalmazási jogait biztosítja.

LEMO

Az új LEMO termékportfólió leegyszerűsíti a kiválasztási folyamatot

Ecublens, Svájc, 2024. január – A nagy teljesítményű csatlakozási megoldások vezető gyártójának számító LEMO továbbfejlesztett termékcsalád-portfóliót mutatott be, amivel a célja a kiválasztási folyamat leegyszerűsítése az ügyfelek számára.

norelem

A termelékenység növelése szabványos gépelemek használatával

A munkaerőhiány és a közelmúlt globális eseményei okozta változások nagymértékben befolyásolták a feldolgozóipar termelékenységét. Annak ellenére, hogy ezekre a problémákra nincs egyszerű orvosság, a megrendelői igények és a gyártói elvárások magasabbak, mint valaha. A gyártók ezért gyártási folyamataik minden lehetséges aspektusát igyekeznek optimalizálni, hogy kiegyenlítsék az iparághoz viszonyított hiányosságaikat. Marcus Schneck, norelem ügyvezető igazgatója azt vizsgálta meg, hogy a szabványos gépelemek miért jelentenek kiaknázatlan lehetőségeket a gyártók számára a termelékenység, és ezzel együtt a jövedelmezőség növeléséhez.

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz