www.magyar-mernoki.com
FAULHABER GROUP

Új brosúra – a koronavírus jelentette kihívás leküzdése

Lélegeztetőgépek, az egyéni védőeszközök részét képező légzésvédő eszközök (PAPR), laboratóriumi automatizáció, az ellátás helyén alkalmazott elemzési rendszerek vagy infravörös hőmérsékletmérés – a gyártók előszeretettel használják a FAULHABER létfontosságú orvostechnológiai alkalmazásait. A „Drive Systems for Healthcare, Medical & Laboratory Equipment” című új publikáció az alkalmazásokat, valamint az azokhoz kapcsolódó optimális hajtásrendszereket és tartozékokat ismerteti.

Új brosúra – a koronavírus jelentette kihívás leküzdése
Egészségügyi, orvostechnikai és laboratóriumi alkalmazásra kifejlesztett hajtásrendszerek FAULHABER

A koronavírus és az általa okozott betegség, a COVID–19 továbbra is nehéz helyzetet teremt az egész világon. Az aktív betegek és a pozitívan teszteltek száma továbbra is nő. A pandémia terjedésének lassítására világszerte – néhol kifejezetten drasztikus – intézkedéseket kellett meghozni. Ugyanakkor növelni kellett a laboratóriumi és analitikai kapacitást a tesztek gyorsabb elemzéséhez és a vakcina kifejlesztéséhez szükséges, antitestekkel és vakcinákkal kapcsolatos kutatások érdekében. Emellett azonban a kórházban fekvő betegek életéért küzdő kollégák védelmét is ugyanolyan zökkenőmentesen és megbízhatóan kell megvalósítani, mint a betegek lélegeztetését. FAULHABER az ehhez szükséges fontos és bizonyos esetekben létszükségletet jelentő készülékek működésének kulcsalkatrészeit, a hajtásrendszereket fejleszti és szállítja.

Az új, „Focus COVID-19 – FAULHABER Market solutions – Drive Systems for Healthcare, Medical & Laboratory Equipment” című publikációból megtudhatja, hogy mely hajtásrendszerek alkalmasak kimondottan a lélegeztetőgépek, az egyéni védőeszközök (PAPR), a laboratóriumi automatizáció, az ellátás helyén végzett elemzés, valamint az infravörös hőmérsékletmérés területéhez kapcsolódó orvostechnológiai alkalmazásokhoz, és arról is tájékozódhat, hogy milyen megoldásokat kínál a FAULHABER az alkalmazásaihoz, és milyen lehetőségekből válogathat. A publikáció ingyenesen letölthető elektronikus formátumban (PDF) a FAULHABER weboldaláról: https://www.faulhaber.com/covid19/en. Az oldalon további információkat olvashat a koronavírusról és annak következményeiről.

Az EN ISO 9001 és 14001-es szabványok magas szintű előírásai mellett a FAULHABER termékek megfelelnek az EN ISO 13485 szabvány orvostechnikai eszközökre vonatkozó előírásainak is.

  További információkért kérem forduljon …

LinkedIn
Pinterest

Csatlakozzon a 155 000+ IMP követőhöz